Ebrar'a işkence

Diyarbakır'da oturan Ebrar Yalçınkaya (23), daha önce tartıştığı Remziye adlı kadın ile 5 arkadaşının kendisini zorla bir eve götürüp dövdüklerini ve o anları cep telefonuyla kaydettikleri iddiasıyla şikayetçi oldu. Bu kişilerin kızlarını öldürmekle tehdit ettiğini öne süren Yalçınkaya, “Sosyal medyaya giriyorum, her gün tehdit mesajları alıyorum. Diyorlar ki seni yakaladığımız yerde öldüreceğiz diyorlar” dedi.

Haberler 29.01.2022 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda oturan Ebrar Yalçnkaya (23), daha önce tartt Remziye adl kadn ile 5 arkadann kendisini zorla bir eve götürüp dövdüklerini ve o anlar cep telefonuyla kaydettikleri iddiasyla ikayetçi oldu. Bu kiilerin kzlarn öldürmekle tehdit ettiini öne süren Yalçnkaya, Sosyal medyaya giriyorum, her gün tehdit mesajlar alyorum. Diyorlar ki seni yakaladmz yerde öldüreceiz diyorlar dedi.

Yayn arganlarnda yer alan Demirören Haber Ajansnn servis ettii habere göre olay, 20 Ocak günü Balar ilçesindeki bir binann en üst katnda meydana geldi. Bir süre önce 2 çocuunun babas, dini nikahl ei cezaevine giren Ebrar Yalçnkayann yanna, geçen hafta Elazdan Elif isimli arkada geldi. Arkada Yalçnkayaya, ortak tandklar olan Ferhat ile sevgili olduklarn, ancak kendisini aldattn söyleyerek, onun birlikte olduu kadn kendisine göstermesini istedi.

Bunun üzerine Ebrar Yalçnkaya ve arkada bir mekana gitti. Yalçnkaya, Elif isimli arkadana, Ferhatn birlikte olduu Remziye isimli kadn gösterdi. Burada taraflar arasnda tartma çkt.

Bu olaydan birkaç gün sonra Ebrar Yalçnkaya, taksiye bindii srada yanna Remziye adl kadn ile arkadalar geldi. Grup, yaananlardan sorumlu tuttuu Yalçnkayay taksiden indirip dövdü. ardndan da baka bir taksiye bindirip bir eve götürdü. 4ü erkek 6 kii ,Yalçnkayay dövüp, o anlar da cep telefonuyla görüntüledi. Arkada grubu, kzlarn öldürmek ve görüntüleri yaymakla tehdit ettikleri Yalçnkayay bir süre sonra serbest brakld. Olaydan birkaç gün sonra Ebrar Yalçnkaya, polisi arayarak ikayetçi oldu.

4 ERKEK DE YNE BANA SALDIRDI

Yaadklarn anlatan Ebrar Yalçnkaya, Zorla beni arabadan indirdiler. Attlar yere, sonra Remziye geldi bana saldrd. Nurhan isimli kii sonra beni zorla taksiye bindirip tekrardan o binann önüne gittiler. Yukarya çkardlar. Gitmek istemiyordum ama silah zoruyla götürdüler beni. Sonra yukarya çktm, 6 kii orada bir anda bana saldrd. Saldrdktan sonra video için sadece Remziye isimli kii kendini gösterdi. Video çekilirken dier kadn da beni dövdü. 4 erkek de yine bana saldrd. Ondan sonra beni bir kereden braktlar. çünkü nefes alamadm. Yani cama çkardlar beni, su falan dökmülerdi. Kendime geldiimde benden özür dilediler bu kez, ben de kabul etmedim. Telefonumu benden aldlar. Dediler imdi nereye gidiyorsan git. Ben de Ofis semtinde Yamur isminde bir arkadamn yanna gittim. Gel darp raporu alalm dedi ama ben korktuum için her gün tehdit ediliyorum. Kzlarm öldüreceklerini söylüyorlard dedi.

BANA ZORLA UYUTURUCU KULLANDIRDILAR

Kendisini döven kiilerin uyuturucu bamls olduunu aktaran Yalçnkaya, Kendileri hem uyuturucu bamllar hem de bana da zorla kullandrdlar. Ben sonuna kadar ikayetçiyim. Tez zamanda onlarn gerçekten de alnmasn istiyorum. Yoksa benim hayatm ve benim çocuklarm tehlikede. Diyarbakrda gezemiyorum ve kalamyorum. Sosyal medyaya giriyorum, her gün tehdit mesajlar alyorum. Diyorlar ki seni yakaladmz yerde öldüreceiz. Bu sefer bakalm insan içine çkabilecek misin? Git kime ikayet ediyorsan et. Devletin gelsin diyor Melek isimli kadn diye konutu.

Bu arada Ebrar Yalçnkaya, yllar önce annesi ve babas tarafndan terk edildiini ve devlet yurdunda büyüdüünü söyledi. Polisin olayla ilgili soruturmasnn sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git