Eğitim Bir Sen bu yılda birinci…

Eğitim Bir Sen’den yapılan açıklamada, bu yıl üye sayılarının 8 bin 376’ya ulaştığı bildirildi. Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, “Diyarbakır’da tarihiminizin en yüksek üye sayısına ulaşma başarısını gösterdik” dedi.

Haberler 27.05.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim Bir Senden yaplan açklamada, bu yl üye saylarnn 8 bin 376ya ulat bildirildi. Eitim Bir Sen Diyarbakr ube Bakan Ramazan Tekdemir, Diyarbakrda tarihiminizin en yüksek üye saysna ulama baarsn gösterdik dedi.

Üye saysn yldan yla arttran Memur Sen Konfederasyonuna bal Eitim Bir Sende yüzler gülüyor.

Sendika yönetiminin çalmalar aralksz sürerken bu yl üye saysnn 8 bin 376ya ulat kaydedildi.

Konuyla ilgili açklama yapan Eitim Bir Sen Diyarbakr ube Bakan Ramazan Tekdemir, sendika çalanlarna ve üyelerine teekkür etti.

Yetkide stikrar, Sendikaclkta tibar diyerek bu sene yaplan Sendika mutabakatlarnda 8376 üye says ile birinci olduk diyen Tekdemir, sendikalarn, güvenin adresi olarak tercih eden ve yetkinin adresi olarak tescil eden bütün üyelere teekkür etti.

ETM BR SEN

Sendika olarak yaptklar çalmalara deinen Tekdemir, unlar ifade etti:

Dier sendikalarn tamam üye kayb yaarken, Eitim Bir Sen olarak, Eitim çalanlarnn destei ile yüzlerce art gerçekletirdik. Ve yeniden Zirveden Yeni Ufuklara dedi. Diyarbakrda sendika tarihimizin en yüksek baarsna ulamamzda büyük emei olan l Yönetim Kurulumuza, l Divanmza, Kadnlar Komisyonumuza, lçe Temsilcilerimize, lçe Yönetim Kurullarmza, yeri Temsilcilerimize kadar tekilatmzn her bir ferdine çok teekkür ederiz. Diyarbakr Eitim Bir Sen olarak dezavantajl grupta yer alan örenci kardelerimize LGS ve YKS hazrlk setleri dattk.Talebimiz üzerine yaplan Banka promosyon anlamas ile; Merkez dört ilçe ve l Milli Eitim bünyesinde çalan yardmc hizmetlerden okul yöneticilerine kadar 16.572 Eitim çalan arkadamzn her birinin 5060 Türk liras alabilmelerini temin ettik. Bu baarya ulamamzda bütün eitim çalanlar ile kurduumuz samimi iletiim ve sk diyaloun büyük etkisinin olduunu biliyoruz.

Ana Sayfaya Git