Eğitim merkezi aktifleştirildi

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin imkanlarıyla yenilenerek teknik imkanlarla donatılan ve üniversite adaylarının ücretsiz eğitim gördüğü eğitim merkezinde TYT-AYT kurslarına katılan öğrencileri ziyaret ederek moral desteği sağladı.

Haberler 04.03.2021 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann açklad normalleme programna göre korona virüs tablosunda mavi haritada risk derecesi düük olan Diyarbakrda eitim faaliyetleri uzun bir arann ardnda yeniden balarken, Balar Belediyesi teknik imkanlarla donatarak yeniledii eitim merkezini 150 örencinin katld TYT-AYT kursu ile start verdi. eyh amil Mahallesinde bulunan eitim merkezini ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, snflar tek tek ziyaret ederek örencilerle sohbet etti ve yeni dönem için baar dileinde bulundu. Beyolunun ei Dürdane Beyolunun da katld programda maddi imkan elverili olmayan örencilere ayrca belediyenin imkanlaryla ücretsiz eitim seti ve kitaplar datld. Örencilerin derslerden kalan fazla zamanlarnda kitap okumas için de ayn binada bulunan kütüphane modernize edilerek hizmete sunuldu.

CUMHURBAKANI ERDOANIN SELAMINI LETP ÖÜTLERDE BULUNDU

Örencilere eitim konusunda öütlerde bulunan Bakan Beyolu, ülkesine, milletine ve insanla yararl olacak nesiller yetitirmeyi ilke edinerek eitim faaliyetlerine tam destek verdiklerinin altn çizdi. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann eitimin önemine sklkla vurgu yaparak bu alanda cumhuriyet tarihinin en büyük atlmlarn hayata geçirdiini belirten Beyolu, Ekonomik koullar iyi olmayan 150 evladmz burada tam teekküllü, teknik imkanlar ve uzman eitimcilerin desteiyle inallah iyi eitim alarak hedefledikleri baarya ulaacak. Diyarbakrmzda hamdolsun iyi bir mücadele ve tedbirlerin sonunda korona virüs verileri düzelmi olup mavi haritada yani düük riskli grupta yer alyoruz. Milletimizin ve ailelerinizin sizlerden beklentisi var. Tabi bizim arzumuz da sizlerin baarl olarak ülkesine ve insanla yararl evlatlar olmanzdr. Bunun için hiçbir imkan esirgemedik, bundan sonra da hep yannzda olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git