Eker'i eleştirdi, tehditler aldı!

"Büyüktimur'la Gündem" programına yorumcu olarak katılan Abdulkadir Arslanoğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eker'i programda eleştirdiği için "ölüm tehdidi" aldığını belirterek, suç duyurusunda bulundu.

Haberler 09.03.2019 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Filiz YAA/M. Emin FDAN

DYARBAKIR-Uzay Haber Televizyonda canl olarak ekranlara gelen ve reyting rekorlar kran Büyüktimurla Gündem programna yorumcu olarak katlan Abdulkadir Arslanolu, kendisini AK Parti Diyarbakr Milletvekili Mehdi Ekerin yakn olduunu iddia eden R.ç tarafndan ölümle tehdit edildiini belirterek, suç duyurusunda bulundu.

Büyük bir beeniyle izlenen Büyüktimurla Gündem programna yorumcu olarak davet edilen Abdulkadir Arslanolu, önceki günkü yaynda Diyarbakrn siyaset gündemine ilikin dier konuklarla birlikte yapt deerlendirmede, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Mehmet mehdi Ekeri eletirmiti. Ekerin yanl politikalar yüzünden, Diyarbakrda AK Partinin sürekli oy kaybna uradn ifade eden Arslanolunun bu eletirisinden vazife çkaran baz kesimler, Arslanolunu telefonla arayarak, ölümle tehdit etti.

Duruma tepki gösteren Arslanolu, Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüüne giderek, kendisini ölümle tehdit eden R,ç hakknda suç duyurusunda bulundu.

Konuya ilikin Diyarbakr Söze açklamalarda bulunan Arslanolu, program sosyal medya hesabnda paylatktan sonra numarasn tanmad bir kii tarafndan arandn ve bu ahsn kendisiyle yüz yüze görümek istediini söyledi.

ARAYAN K EKERN çOK YAKINIYIM DED

Arslanolu, görüme srarn geri çevirdiini bunun üzerine sahsn kendisini tehdit ettiini belirterek, Bu ülkede insanlar tehdit etmek bu kadar kolay mdr? 2 akam önce UZAY HABER TV ekranlarnda Sayn Ömer Büyüktimurun moderatörlüündeki bir programa konumac sfatyla katlmtm. Nezaket snrlar içerisinde AK Parti Diyarbakr Milletvekili Mehdi Eker ile alakal sitemlerimizi, serzenilerimizi ve eletirilerimizi ifade etmitik. Daha sonra bu görüntüleri ben sosyal medya hesabmdan paylamtm. Beni adnn R.ç olduunu örendiim bir kii telefonla arad. Mehdi Eker ile 15 yllk yol arkadalklarnn olduunu, Mehdi Ekerin kardei olduunu, kendisine çok yakn olduunu söyledi. Sosyal medya hesaplarmzdan yaptmz bu paylamlarn olmamas gerektiini ifade etti ve bizimle srarla görümek istedi dedi.

NALLAH SAYIN MEHD EKER, BU TEHDT OLAYINDAN HABERDAR DELDR

Temennisinin durumdan Mehdi Ekerin haberdar olmamas olduunu ifade eden Arslanolu, öyle devam etti.

Biz kendisiyle görümek istemediimizi, müsait olmadmz söyledikçe o srarla görümek istediini tekrar etti. Son olarak bizden bir sonuç alamayacan görünce bu defa hakaret etmeye balad. Aza alnmayacak hakaretleri sarf etmeye balad. Bizim Allahmzdan ve Rabbimizden baka kimseden bir korkumuz yoktur. Yukarda rabbimiz, devletimiz, kolluk güçlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz, yargmza olan itimadmz, inancmz sonsuzdur. Dolaysyla bizi Mehdi Ekerin yakn olduunu ifade ederek, arayp ölümle tehdit eden R.ç isimle alakal imdi kolluk kuvvetlerine ikayet dilekçemizi vereceiz. Yargn ve kolluk kuvvetlerinin lazm geleni yapacana inancmz sonsuzdur. Bu ülkede insanlar birilerini arayp, ölümle tehdit edemeyeceini bilmeliler. nsanlar sayg snrlar içerisinde birbirlerini eletirebilmelidir. nallah Sayn Mehdi Eker, bu tehdit olayndan haberdar deildir. Eer bu sayn mehdi ekerin bilgisi dahilinde olmusa bu bir faciadr. Temennim odur ki bundan haberi yoktur.

Ana Sayfaya Git