Elazığ Caddesi asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin, kent genelindeki bulvar, cadde ve sokaklarda yürüttüğü sıcak asfalt çalışmasına Elazığ Caddesi'nde devam ediyor. Elazığ Caddesi’nde gündüz asfalta hazırlık, gece ise asfalt serme çalışmaları yapılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, gece yürütülen asfalt çalışmasını denetledi.

Haberler 15.06.2017 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezinde 500 bin ton scak asfalt serme hedefiyle sezonunu açan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, asfalt, yol yapm, bakm ve onarm çalmalarna aralksz devam ediyor. Büyükehir Belediyesi ekipleri, Balar ilçesindeki Lezgin Avc, Girne, Temenler ve Yusuf slam caddelerini asfaltladktan sonra çalmalar Yeniehir ilçesi Elaz Caddesine kaydrd.

ÖNCE SÖKÜM SONRA ASFALT

K aylarnda ypranan Elaz Caddesinde gündüz saatlerinde asfalt sökme çalmas yürüten ekipler, sökümün ardndan gece saatlerinde ise caddeye scak asfalt seriyor. Trafik aknn youn olduu caddeyi hzl bir ekilde asfaltlamak için çalmalarn aralksz sürdüren ekipler, caddenin asfalta hazrlanan ksmlarn 5 cm kalndnda asfaltlyor.

6 KMYE 30 BN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Dakap Kavandan balayarak asfalt seren ekipler, Elaz Caddesinin Dakap Kava ve Seyrantepe Köprülü Kava arasndaki gidi-geli 6 kilometrelik ksmna toplam 30 bin ton scak asfalt dökecek.

BAKAN ATLLA, ASFALT çALIMASINI DENETLED

Kent genelindeki asfalt çalmalar devam ederken, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla ise Elaz Caddesinde gece yürütülen asfalt çalmasn denetledi. Gece saat 24.00da asfalt çalmasn denetleyen Bakan Atilla, içilerle sohbet etti, çalmalar hakknda birim amirlerinden bilgi ald. Bakan Atilla, içilere çalmalarnda kolaylklar diledi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN çALIIYORUZ

Büyükehir Belediyesinin hizmetlerini halk odakl yürüttüünü belirten Bakan Atilla, Daha modern bir Diyarbakr için gece gündüz demeden çalyoruz. Büyükehir Belediyesi olarak halkn yaamn kolaylatracak hizmetleri gerçekletiriyoruz. Diyarbakrllar her eyin en iyisine layktr. ehrimizin her noktasnda halkmza en kaliteli hizmeti sunuyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git