Emanete ihanet!

Hırsızı kovalarken, dükkanı emanet ettiği müşteri tarafından ikinci şoku yaşadı

Haberler 04.12.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir i yeri sahibi, hrsz kovalarken dükkann brakt müteri tarafndan ikinci hrszlk oku yaad. O anlar güvenlik kameralarna yansd.

Olay, Diyarbakrn Balar ilçesinde yaand. Edinilen bilgilere göre Muhittin Atee ait bir cep telefonu dükkannda sabah saatlerinde müteri gibi gelip cep telefonu almak isteyen hrsz, bir süre oyaland. Cep telefonunu kamerasn inceleyecei gerekçesiyle dükkann kapsnda duran hrsz, cep telefonu tamiri yapmak için gelen baka bir müteriyi görünce, Atein boluunu yakalayp kaçt. Hrszn ara sokaktan kaçtn gören Ate, peine vererek dükkan cep telefonu tamiri için gelen müteriye brakt. Bir süre bekleyen müteri Atein gelmediini görünce kendisi de bir cep telefonu çalarak kaçt. Hrsz yakalayamadan dönen Ate, ikinci bir hrszlk okunu kamera kaytlarn incelerken fark etti. Ayn anda 2 hrszlk olay yaayan Muhittin Ate, iddiaya göre sürekli dükkanna hrszlarn dadandn kaydetti. O anlar anbean güvenlik kameralarna yansd.

HIRSIZLIK MEMLEKETMZDE TERÖR GB OLDU

Hrszlklardan dert yanan Muhittin Ate, yetkililerin caydrc ceza getirmesi ve hrszlk olaylarnda uzlama kararlarnn kaldrlmasn istediklerini belirterek hrszln Diyarbakrda terör haline geldiini vurgulad. Ate, Sabah saatlerinde dükkan daha yeni açmtm, hrszn biri müteri gibi davranp telefon almak istediini söyledi. 3 tane telefon verdim kurcalad, kamera çekimlerine bakyordu. O kamera özelliklerine bakarken baka bir müteri geldi, o ise tamir için geldiini söyledi, fiyat konuurken telefonlara bakan ahs kaçt. Ben onun peine verirken tamire gelen dier ahs da baka bir telefonu alp kaçt. 3 tane telefonum dün gitti, ayn anda hrszlk oldu, iki olay üst üste yaand. Son birkaç yldr hrszlarla urayorum, memleketimizde hrszlk artk terör gibi olmutur, bir yasa çkartlarak ar ceza verilmesi gerekir. Adliyede hrszlklarla ilgili uzlama kurulunun kaldrlmas gerekir, bize anlar msnz diye soruyorlar ben anlarsam yarn bakasnn can yanacak. Hrszlarn biri yakaland, 10 bin TL zararm var. lki yakaland iki telefon götüren kendisi hrszlktan sabkal, tespit edilmiti, ikincisi henüz bulunmad, bulmaya çalyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git