Emine'den acı haber

Kumalığı kabul etmeyince vurulan Emine, 138 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Haberler 24.06.2021 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 7 çocuk babas kuzeni Aslan Karakan (37) kumalk talebini reddedince urad silahl saldrda ar yaralanan Emine Karaka (16), 138 gündür tedavisinin ardndan yaamn yitirdi.

Olay, 4 ubatta Bismil ilçesine bal krsal Selamet Mahallesinde meydana geldi. Evli ve 7 çocuk babas Aslan Karaka amcasnn kz Emineyi kuma almak istedi. Emine, kumalk talebini reddedince Aslan Karaka tarafndan silahl saldrya urad. Saldrnn ardndan Emine, Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanelerinde tedaviye alnd, saldrgan kaçt. Saldrya urad 4 ubattan bugüne yaam mücadelesi veren Emine, dün gece yaplan tüm müdahaleye ramen kurtarlamad.

NE OLUR ELNZDEN GELEN YAPIN

Emineden geriye saldrya uramasnn ardndan tedavi gördüü Youn Bakm Ünitesinde çekilen görüntüleri kald. Cep telefonu kamerasyla kaydedilen görüntülerde Emine, doktorlaryla yapt görümede, kendisini iyiletirilmesi için yardm talebinde bulunduu sözleri yer ald. Yaam mücadelesi verdiini söyleyen Eminenin görüntülere yansyan ifadeleri öyle:

KUMAYA VERLMEK STENLYORDU

Ben Emine, 16 yamdaym. Böyle oldum. Beni siz iyiletireceksiniz deerli hocalarm. nallah iyiletireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceim, yürüyerek çkacam inallah. Sizler de beni iyiletirmek için, elinizden geleni yapacaksnz. Bundan eminim. Aabeyim de benim için çok çabalyor zaten. çok seviyorum onu. nallah beni iyiletireceksiniz. Ne gerekiyorsa, yapmaya hazrz. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapn. ki aydr yatyorum, kendimi hiç brakmadm. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacam dedim. Beni iyiletirmek için, elinizden geleni yapmaya çaln lütfen.

Emine, Bismil ilçesindeki krsal Tepe Mahallesinde topraa verilirken, katil zanls Karaka, halen yakalanamad.

Ana Sayfaya Git