Emniyet Müdürü esnafları gezdi

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, Akşam saatlerinde cadde ve sokakları gezerek esnaf ziyaret ederek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

Haberler 12.01.2022 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan lçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, esnaf ziyaretlerine balarken, ilk gazi caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yaman, beraberindeki heyetle Kale, Cami, Selahattin Mahalleleri, Gazi Caddesini gezdi.

ESNAF ZYARETLER

Son zamanlarda artan hrszlk olaylarn önlemek, esnaflarn huzur ve güvenliini salamak amacyla alnan arkadalarmzn alm olduu tedbirleri yerinde görmek amacyla esnaf ziyaret eden Emniyet Müdürü Yaman, Son zamanlardan ilçemizde artan hrszlk olaylarnn önlemek amacyla esnafmzn ve vatandalarmzn can ve mal güvenliini salamak amacyla mahalle ve caddelerde arkadalarmzn alm olduu güvenlik tedbirlerini yerinde görmek amacyla esnaf ve vatandalarmz ziyaret ediyoruz. lçe Emniyet Müdürlüü olarak ilçe genelinde tüm tedbirlerimizi alm durumdayz. Hrszlk giriimi ve üpheli göründüü olaylar vatandalarmzn çekinmeden bizlere veya 155e ihbarda bulunmalar ilçemizin huzuru ve güvenlii açsnda önem arz etmektedir. nallah bundan sonra Silvan huzur ve güven konusunda en huzurlu ilçe olacaktr. Halkmzn youn olduu yerlerde ekiplerimiz devriyelerimiz görev yapacaklar dedi.

Ana Sayfaya Git