Engelli anne yardım bekliyor

Diyarbakır’da engelli iki çocuk annesi Ceylan Yılmaz, kendisine yardım elinin uzatılmasını bekliyor. En büyük isteğinin bozulan akülü engelli aracının tamir ettirilmesi olduğunu belirten anne Yılmaz, zor günler yaşadığını ve gittiği tüm kapılardan boş döndüğünü söyledi.

Haberler 20.05.2018 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde yaayan dizden aas felç olan iki çocuk annesi Ceylan Ylmaz, kendisine bir yardm elinin uzatlmasn bekliyor. Yaklak 5 yl önce geçirdii kötü olay sonras bir daha yürüyemeyeceini örenen anne Ylmazn dünyas bana ykld. çocuklaryla birlikte hayata tutunmaya çalan anne Ylmaz, akülü tekerlekli sandalye sayesinde ev ilerini ksmen de olsa yapmaya çalt. Eskiyen tekerlekli sandalyesinin sorunlar vermeye baladn ve bir türlü tamirini gerçekletiremediini kaydeden anne Ylmaz, yardm için bavurduu tüm kaplardan bo döndüünü ve kendisine akülü sandalye konusunda yardm eli uzatacak birilerini beklediini kaydetti.

Eve mahkum oldum, çkamyorum

Akülü tekerlekli sandalyesi sayesinde darya çkabildiini, ilerini yapabildiini belirten anne Ylmaz, Akülü sandalye sayesinde her yere gidebiliyordum. nsanlarn arasna karp, dertlerimi unutuyordum ama imdi bozuldu. Kaç defa tamire götürdüm ama yaptramadm. Nereye gittiysem elim bo döndüm. uan eve mahkum oldum, sklyorum ama çkamyorum. Bana uzatlacak yardm elini bekliyorum. Yardm elini uzatacak birileri çkar inallah dedi.

Ana Sayfaya Git