Engelliler unutulmadı

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında evlerinden çıkamayan ve tarihi kültürel alanları göremeyen bedensel engelli vatandaşları tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin olduğu Gaziantep’i gezdirerek unutamayacakları bir gün yaşattı.

Haberler 29.09.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin talimat ile Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal leri Müdürlüü 20 bedensel engelli vatanda ile ailelerine tarihi ve kültürel alanlar gezdirdi.

SOSYAL YAAMA KATTI

Yeniehir Belediyesi Engelsiz Yaam Merkezine kaytl bulunan engelli vatandalara yönelik gerçekletirilen proje ile pandemi süreci boyunca evlerinden çkamayan engelli vatandalarn sosyal hayatn her alannda yer almalar için çalmalar sürdürdüklerini belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Engelli, engelsiz tüm insanlarmzn yüzünü güldürüp onlar memnun edebilmek adna elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikli pandemi sürecinde evlerinden çkamayan engelli kardelerimiz ve büyüklerimizi aileleriyle evlerinden alarak, bölgemizde bulunan tarihi kültürel alanlar görmelerini ve aileleriyle birlikte güzel bir gün yaamalarn salamaktayz. nallah Engelsiz Yaam Merkezimize kaytl bulunan tüm engellilerimizi bu projeden faydalandracaz eklinde konutu.

TEKNE TURU YAPTILAR

Halfetide tekne turu, batk ehir, Rum Kalesi, Asma Köprü, Gaziantep Kalesi, Paa Hamam ve Hayvanat Bahçesi gibi tarihi ve kültürel alanlar görme frsat yakalayan bedensel engelli Ferdi rtürk, çok uzun süreden beridir ilk kez seyahat edebilmenin, gezebilmenin mutluluunu yaadn belirterek, Belediye Bakanmza çok teekkür ediyorum. Kstlamalar nedeniyle iki yla yakndr ilk kez gönül rahatl ile seyahat edip tarihi ve kültürel alanlar gördüm. Bizleri unutmayan, bizlere yardm ve destek veren bakanmzdan Allah raz olsun dedi.

Ana Sayfaya Git