Engellilerle buluştu!

Yenişehir Belediye Başkanı Murat Beşikci, özel gereksinimli bireylerle iftarda bir araya geldi

Haberler 25.04.2022 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Engelsiz Yaam Merkezinde özel gereksimli bireylere yönelik düzenlenen iftar programna katld.

Belediyeden yaplan açklamaya göre, Kültür ve Sosyal ler Müdürlüüne bal Engelsiz Yaam Merkezinde özel gereksinimli bireylere yönelik olarak iftar program düzenledi.

ÖZEL GEREKSML BREYLER

Kuran- Kerim tilaveti ve okunan dualarla balayan programda konuan Beikci, ramazan aynda özel gereksinimli bireylerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduunu belirtti.

Özel gereksinimli bireylerin, yaadklar sosyal çevrelerde engellerinden dolay bir takm güçlüklerle karlatklarna iaret eden Beikci, unlar kaydetti:

ENGELSZ YAAM MERKEZ

Engelsiz Yaam merkezlerimizde siz engelli bireylerimize yönelik verdiimiz eitimlerimiz araclyla kültürel ve mesleki kapsamda geliimlerinize katk sunmaya çalrken ayn zamanda düzenlediimiz etkinlikler ve kültürel gezilerle de hayata katlmanza vesile olmaya çalyoruz. Sizlere çalmalarmzla psiko-sosyal, mesleki ve kültürel konularda destek olmaya devam edeceiz. Bunlarla beraber her konuda sizlere kapmz sonuna kadar açk. imdiden Ramazan Bayramnz kutluyorum.

Ana Sayfaya Git