Engelliye sandalye sözü

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, daha önce mahalle ziyareti sırasında karşılaştığı yürüme engelli Medet Akpirinç'e verdiği tekerlekli sandalye sözünü, gencin yaşadığı Çiçekliyurt Mahallesini ziyaret ederek yerine getirdi.

Haberler 29.07.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, engelli gence verdii tekerlekli sandalye sözünü yerine getirerek genci sevindirdi, gönülleri fethetti. Daha önce örencilerle birlikte gerçekletirdii fidan dikme çalmalar nedeniyle geldii çiçekliyurt Mahallesinde karlat yürüme engelli Medet Akpirinçe tekerlekli sandalye sözü veren Beyolu, bu sözünü 14 yandaki genci ziyaret ederek yerine getirdi.

Bayram arifesinde çocuklarn yüzünü güldürdü

Karacada bölgesine bal mahallede vatandalar tarafndan coku ile karlanan Bakan Beyolu, mahalle sakinleriyle sohbet ederek sorun ve taleplerini not ald ve çözüm için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Yakndan ilgilendii Medet Akpirinçe tekerlekli sandalyesini takdim eden Bakan Beyoluna engelli gencin ailesi teekkür etti. Bakan Beyolu, mahallede yaayan ihtiyaç sahibi 50 çocua da giyim desteinde bulunarak Kurban Bayram öncesinde yüzlerini güldürdü. Gösterilen ilgiden dolay vatandalara teekkür eden Beyolu, milletin hizmetkar olarak ilçenin her karna ulamaya devam edeceklerini söyledi.

Bizim misyonumuzda ykmak deil, yapmak var

Ei Dürdane Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile birlikte mahalleye çkarma yapan Bakan Beyolu, Bizim misyonumuz gönüller ina etmek ve ayrm yapmadan milletimizin her ferdine dokunmak, ilçemizin her karna hizmet götürmek. Liderimiz ve cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoannn her zaman vurgulad üzere bizim felsefemizde ykmak deil, yapmak var. Bugün de çiçekliyurt Mahallemizde hemehrilerimizle buluarak hasret giderdik. Milletimizin yüksek teveccühü bizi mutlu ediyor, evkimizi artyor. Kadirinas halkmza çok teekkür ediyorum dedi.

çiçekliyurt Mahallesi muhtar Mehmet Akpirinç ise Bakan Beyolunun göreve balad günden beri halkn hizmetinde olduunu vurgulayarak yaplan hizmetler nedeniyle kendisine teekkür etti.

Bakan Beyolu, vatandalarn sevgi gösterileri eliinde mahalleden ayrld.

Ana Sayfaya Git