Eniştesi bu hale getirdi

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde eniştesinin ablasını öldürdükten sonra sıktığı kurşunların hedefi olan, yüzüne isabet eden kurşunlar nedeni ile ağır yaralanıp tanınmaz hale gelen Fatma Sever, tedavi için yetkililerden yardım bekliyor.

Haberler 05.03.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesi Hantepe Mahallesinde 28 Ocak 2021de meydana gelen olayda Mehmet Büyük, ei Süreyya Büyük, çocuklar Azat, Ömer ve Enes Büyük ile baldz Fatma Sever ve Ebubekir Büyüke kurun yadrd. Olayda Süreyya Büyük hayatn kaybederken, Fatma Sever yüzüne isabet eden kurunlar nedeni ile ar, Azat, Ömer, Enes ve Ebubekir Büyük ise hafif yaraland. Zanl, olayn ardndan jandarma ekipleri tarafndan yakalanmasnn ardndan çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YÜZÜ TANINMAYACAK HALE GELD

Yüzüne isabet eden kurunlar nedeni ile tannmayacak hale gelen Fatma Severin hayat karard. Hastanede tedavi altna alnan Severin ailesi, maddi imkanszlklar nedeni ile tedaviye devam edemedi. Ablasnn hastanede yattn belirten Cengiz Aslan, Fatma Severin yüzünün düzelmesi için hastane ve kendilerinin imkanlarnn olmadn kaydederek yetkililere ablasnn tedavi edilmesi çarsnda bulundu. Olayda bir ablasn kaybettiini, dier ablasnn da ar yaralandn ifade eden Cengiz Aslan, saldry enitesinin yaptn hatrlatt. Aslan, Evini ehre tayacam diye kandrma bahanesiyle ablam köye götürdü, eyalar tama amacyla götürdü. Eve götürür götürmez silahla ikisini vurmu. Biri olay yerinde can verdi. dierinin de yüzü, çenesi her ey dald. Hastane gerekli olan her eyi yapt. u anda taburcu diyorlar. Taburculuk bir durum yok. Bunun eski haline gelmesi biraz zor. Gözler kayp, ameliyat maliyetli. Doktorlara biz her taraftan ulatk. Doktorlar diyor ki maliyeti yüksek. 400, 500 bin lira gibi miktar gider. Buradaki hocalarla da konutuk. Yetkileri ve yapacaklar bu kadarm. u an içerdekinin iki tane çocuu var. Rahmet edenin de 6 tane çocuu var. Suçlu yakaland, en ar ekilde cezalandrlmasn istiyoruz. Devletimizden, yetkililerden, Salk Bakanlndan bu ameliyatn yaplmasn talep ediyorum. Bizim de o kadar bütçemiz yok. Bir ev, bir araba var. Onlar da 200 bin lira etmiyor. Söylenen miktar 400, 500 bin liralk bir miktar dedi.

Ana Sayfaya Git