Ensarioğlu yine güven tazeledi

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığının yaptığı olağan genel kurulda Nurhak Ensarioğlu yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.

Haberler 16.09.2018 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk ve Sosyal Hizmet çalanlar Sendikas (Salk-Sen) Diyarbakr ube Bakanl tarafndan dördüncü olaan genel kurul gerçekletirildi. Kurulda 156 delegeden 8i oy kullanmazken, 131 oy alan Nurhak Ensariolu yeniden bakan seçilerek, güven tazeledi.

4. OLAAN KONGRE YAPILDI

Bir otelin toplant salonunda düzenlenen kurulda katlmclara hitap eden Memur Sendikalar Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eitimciler Birlii Sendikas (Eitim-Bir-Sen) Diyarbakr ube Bakan Yunus Memi, seçimin hayrlara vesile olmasn temenni etti. Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu da kentte sendikalarna üye saysnn 5 bini atn bildirdi.

Yaptklar hizmetlerin yapacaklarnn teminat olduunu söyleyen Ensariolu, Diyarbakr en iyi ekilde Türkiyede temsil edeceini belirtti.

25 K KEN BUGÜN 5 BN KYZ

Ensariolu, 2002 ylnda 25 arkada ile balattmz bu davay bugün Diyarbakr ubesi olarak 5 bini am bulunmaktayz. 5 bini ama noktasnda çabalayan ben tek deilim. Bu davaya gönül vermi tüm arkadalarmzdr. Bu konuda bu davaya gönül vermi ve bizimle beraber bu davann öncülüünü ve neferi olmaktan da gurur duymuuz ve guru duymaya da devam edeceiz. Bu davada Sal-Sen çalanlar ve salk çalanlar deil, siyasetçilerimizde vardr. Biz onlar ile beraber inallah daha iyi yerlere gelmek için gerek ülkemiz gerekse ilimize daha iyi hizmet edebilmek için elimizden geleni yapacaz yapmaya da devam edeceiz. uan 4. Olaan Genel Kurulu Kongremiz var. Bu kongremiz inallah ilimiz için hayrlara vesile olur, bundan sonraki hedefimiz ise arkadalarmzla beraber 8 binlere ulaarak Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmek.

DYARBAKIRIN TEMSLYET ÖNEML

Türkiyenin her yerinde Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmek için var olan tüm arkadalarma teekkür ediyorum. Salk-Sen Diyarbakr ubesi kurulduu günden bu güne kadar asla hiçbir idareciye, zorbaya, züllüme kar boyun emedi ve emez. Bu sendika gücünü inancndan, hizmetten alan sendikadr. Bu sendikann deerleri vardr toplumun deerlerine, mazlumun ve madurun yannda olan bir sendikadr. Bu sendika bu toplumun bu deerlerin daha iyi yerlere götürmek için daha iyi çalmalar yapacaktr. Rabbim bizi bu yolda utandrmasn, sizlere kar mahcup duruma düürmesin yar ve yardmcmz olsun dedi

ENSAROLU RAKBNE HEZMET YAATTI

Daha sonra söz alan Doktor Mehmet Akda ise bütün üyelerin hak ve menfaatini koruyan, bütün salk camiasna deer veren bir anlay gelitirmek için Salk-Sen Diyarbakr ube Bakanlna aday olduunu söyledi. Akda, kendisine yetki verildii takdirde gerçekletirecei ilk iin, memnuniyet anketi yaparak yol haritalarn belirlemek olduunu dile getirmesi dikkat çekti.

DELGELERN 131NN OYUNU ALARAK SEçLD

Konumalarn ardndan yaplan seçimde, 156 degeleden 8i oy kullanmad. Oylama sonucunda, Ensariolu rakibi Akda hezimete uratarak, delegelerden 131inin oyunu olarak, bir kez daha güven tazeleyerek bakan seçildi. Akda ise, degelerden sadece 17 kiinin oyunu almas dikkat çekti. Ensariolu, kongre sonucunda delegelere hitaben teekkür konumas yapt.

Kongreye, AK Parti Diyarbakr Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Salk-Sen Genel Bakan Metin Memi ile baz sivil toplum kurulularnn temsilcileri de katld. Katlmn yüksek olmas da dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git