Ergani Belediyesi araç filosunu genişletti

Ergani Belediyesi aldığı 5 hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, kepçe ve arazi hizmet aracıyla filosunu güçlendirdi.

Haberler 14.01.2021 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Araçlarn hizmete alnmas dolaysyla ilçe otogarnda düzenlenen törene, Ergani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdulselam Öztürk, AK Parti Diyarbakr Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, lçe Emniyet Müdürü Mustafa lek, lçe Jandarma Komutan Binba Murat Uzunbayr ve lçe Müftüsü Muhsin Erylmaz katld.

Öztürk, belediye imkanlaryla satn alnan yüksek teknoloji çöp toplama araçlaryla halka daha etkin, hzl ve ekonomik temizlik hizmeti verileceini söyledi.

ARAç FLOSUNU GENLETT

Belediye sorumluluk alannda bulunan tüm mahallelerde temizlik ileri ve yol yapm çalmalarnda bugüne kadar ortaya koyulan güzel çalmalar için ekiplere teekkür eden Öztürk, Araç alm ile hizmetlerimiz konusunda büyük bir adm atarak, ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlaymz pekitiriyoruz. lçenin temizlii ve halkmzn sal için dezenfektan ilemlerimizi ve her alanda olumsuzluklarn önüne geçmek için denetimlerimizi büyük bir gayretle gerçekletiriyoruz. Allahn izniyle, hizmete hazr bulunan bütün araçlarmz ve ekiplerimiz ile Ergani daha güzel, salkl ve yaanlabilir bir kent gerçeine kavuacak. dedi.

Ana Sayfaya Git