Ergani hizmet yüzü görüyor

Ergani Belediyesinden hizmet atağı

Haberler 01.11.2021 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ahmet Karaaslan, ilçenin alt ve üst yap sorunlarn çözmek amacyla hizmet seferberlii balattklarn söyledi.

Kaymakam Karaaslan, yapt açklamada, bu yl 60 krsal mahallede meydan, sokak, cami ve taziye evi çevresi, mezarlk yollar, okul bahçesi gibi alanlar bata olmak üzere kilitli parke ta döeme çalmalarna baladklarn bildirdi.

HZMET ATAI

Merkez mahallelerde bozulan yollar yenilemek için çalma yaptklarn anlatan Karaaslan, merkezde 2 kilometre stabilize yol yapm tamamlanarak, vatandalarn hizmetine sunulduunu belirtti.

Karaaslan, öyle devam etti: lçe merkezinde lçe Jandarma Komutanl, Ergani Anadolu mam Hatip Lisesi, Ahmetli Mahallesi, ölen Mahallesi ve Gözekaya Mahallesi olmak üzere 5 noktaya, krsal Korta, Bereketli, Han, çayrdere, Selman, Alita, ncehdr, Hendek, Akçakale ve Demirli Mahallesi olmak üzere 10 noktaya hal saha yaplacaktr. Yar olimpik yüzme havuzu proje aamasnda. 15 hal saha ve yar olimpik yüzme havuzu yapm, Süper Toto Daire Bakanl tarafndan desteklenecek. Belediye ekiplerimiz ve veteriner eliinde ilçemizdeki sokak hayvanlar için tedavi uygulamas ve a çalmalarna baladk. Ayrca, sokak hayvanlarmzn mama ve su ihtiyaçlar düzenli bir ekilde giderilmektedir.

HALKLA LETM

Vatandalarla birebir iletiim kurmak ve beklentilerini dinlemek üzere muhtar ve esnaf ziyaretleri yaptklarn bildiren Karaaslan, haftalk halk toplantlar düzenlediklerini aktard.

Ana Sayfaya Git