Ergani'de Afet Eğitim seferberliği başlatıldı

Diyarbakır Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ergani ilçe belediyesi arasında imzalanan ‘2021 yılı Afet Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü’ çerçevesinde ilçedeki çalışmalar start aldı.

Haberler 03.08.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnn 2021 yl Afet Eitim yl ilan edilmesinden dolay, Diyarbakr l AFAD Müdürlüü ve Ergani lçe Kaymakamlnca yaplan protokol çerçevesinde lçe Jandarma Komutanl personellerine ve lce Jandarma Komutanlna bal güvenlik korucularna, lçe Emniyet Müdürlüüne ve personellerine, ilçe belediye personelleri ve vatandalara 02-03 Austos 2021 tarihlerinde planlanm iki günlük afet farkndalk eitimi bugün balad.

AFET ETM SEFERBERL

Eitimlerle ilgili açklamalarda bulunan Diyarbakr il AFAD Müdürü lam çakmak, çileri bakanlmzn 2021 yl Afet Eitim yl ilan edilmesinden dolay, AFAD müdürlüü ve Ergani ilçe Kaymakamlnca eitim ibirlii protokolü çerçevesinde ilçede start verdik, dier ilçelerimizde de eitim çalmalarmz devam edecektir, ev sahiplii için lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdulselam Öztürke katklarndan dolay teekkür ederim dedi.

Öte yandan, AFAD ekipleri ilçe genelinde vatandalara yönelikte bilgilendirme yaparak, vatandalarn acil durumlarda neler yapaca konusundan bilgilendirme yaptlar.

Ana Sayfaya Git