Ergani'de yeni adliye binasının yapımı sürüyor

Başsavcı Alpdündar, fiziki şartlar nedeniyle yeterli düzeyde hizmet veremeyen mevcut adliye binasının, yeni hizmet binasına taşınacağını belirterek, kentin en büyük ilçesi konumunda bulunan Ergani'ye yakışır nitelikte yeni bir adliye binası kazandırdıklarını söyledi.

Haberler 17.09.2021 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Ergani ilçesinde yeni adliye binasnn yapm devam ediyor. Ergani Cumhuriyet Basavcs Yasin Alpdündar, yapt açklamada, fiziki artlar nedeniyle yeterli düzeyde hizmet veremeyen mevcut adliye binasnn, yeni hizmet binasna tanacan belirterek, kentin en büyük ilçesi konumunda bulunan Erganiye yakr nitelikte yeni bir adliye binas kazandrdklarn söyledi.

YEN ADLYE BNASI

Yürütülen çalmalarda sona gelindiini kaydeden Alpdündar, atl olan ve Adalet Bakanlna devredilen 7 katl bir binann yeni adliye binas yaplmas için tadilat çalmalarna balandn belirtti. Alpdündar, Yeni adliye binamz 7 katl olup, en ksa süre de tamamlanmas planlanan yeni hizmet binamza bu sene sonunda tanarak halkmza daha geni ve iyi ortamda, özverili hizmetler sunmaya devam edeceiz. Yeni adliye binasnn yapmnda bata Adalet Bakan Abdulhamit Gül olmak üzere emei geçen herkese teekkür ederiz. Yeni adliye binasna tanmasnn ardndan adliye bünyesine yeni personeller ve yeni mahkemeler takviye edilecek. dedi.

Ana Sayfaya Git