Eryılmaz veda etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz'dan veda mesajı

Haberler 18.07.2020 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnda görevlendirilen Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, Diyarbakrllara veda etti.

Erylmaz, mesajnda, 16 Ocak 2017de olaanüstü artlarda üstlendii, büyük bir onur ve erefle yürüttüü Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreterlii görevini sonlandrdn bildirdi.

ahsma, Diyarbakrda Genel Sekreter olarak hizmet etme imkann veren bata Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan, son Babakanmz Binali Yldrm ve çileri Bakanmz Süleyman Soyluya ükranlarm arz ediyorum. ifadelerini kullanan Erylmaz, mesajnda unlara yer verdi:

GENEL SEKRETERLK

Görev yaptmz süre içerisinde belediye personelimiz ve aziz hemehrilerimizle samimi bir gönül ba ve güven tesis ettik. Mevcut artlar içerisinde il genelinde her alanda hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Kamu kaynaklarnn en etkin ve verimli bir ekilde kullanlmasna özen gösterdik. Bu güven ve samimiyet her geçen gün daha da artarak bugünlere kadar geldi. Bize, gönlünü sonuna kadar açan aziz hemehrilerime ve çalma arkadalarma ükranlarm sunuyorum. Diyarbakrdan görevini yapm olmann huzuru ile ayrlrken gönlümüzün sizlere sonuna kadar açk olduunu bilmenizi isterim. Bu duygu ve düüncelerle, tüm Diyarbakrl hemehrilerime ve mesai arkadalarma arz veda ediyor, hakkm helal ediyor, helallik diliyor, selam, sevgi ve sayglarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git