Eryılmaz, zabıta personeliyle bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, yakın zamanda KPSS atamasıyla Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapmaya başlayan personellerle bir araya geldi.

Haberler 12.04.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, yakn zamanda KPSS atamasyla Zabta Daire Bakanlnda görev yapmaya balayan personellerle Kültür ve Kongre Merkezi Toplant Salonunda bir araya geldi. Ziyarette zabta memurlaryla tek tek tokalaan Erylmaza Zabta Daire Bakan, birimin personel yaps hakknda bilgilendirmede bulundu.

ZABITA DENETM YAPTI

Yeni göreve balayan zabta memurlarnn kendilerini tanttklar toplantda Erylmaz, kendileri için önceliin ülkenin birlik ve beraberlii olduunu belirtti. Zabtaln farkl bir görev olduunu ve personellerin üniforma tadklarna dikkat çeken Erylmaz, üniformann sorumluluu artrdn ifade etti. Zabtann beldenin nizam ve düzenini salamakla yükümlü olduunu dile getiren Erylmaz, Sizler ayn zamanda vatandalarn huzuru için çaba sarf ediyorsunuz. Vatandalar sizleri görev banda gördüünde belediyeyi görüyor. Dolaysyla insan ilikileri ve iletiim becerileriniz üst düzeyde olmas gerekir. Vatandalara kar oldukça kibar ve nazik davranmalsnz. Herhangi bir görev icra ederken neden bu görevi yaptnz belirtmelisiniz. Herhangi bir siyasi parti ayrm yapmadan bütün vatandalara adil davranmalsnz. dedi.

Memurlar mevzuat ve zabta yönetmenlii hakknda da personellere bilgi veren Erylmaz, son olarak personellerle birlikte fotoraf çekti.

Ana Sayfaya Git