Eşini satırla yaralayan koca tutuklandı

Diyarbakır’da, eşi Bedriye Hanas'ı (40) darbedip, satırla yaralayan ve saklandığı evde polis operasyonuyla yakalanan Murat Hanas (42) tutuklandı.

Haberler 27.11.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye korkunç olay geçtiimiz hafta Sur ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi Artklar Sokaktaki apartman dairesinde meydana geldi. Murat Hanas, 1 kz çocuunun annesi ei Bedriye Hanas darbederek, satrla yaralad. Kanlar içinde kalan Bedriye Hanasn çlklarn duyan komularnn ihbar üzerine eve polis ve salk ekipleri sevk edildi.

SATIRLA YARALAMITI

Ambulans ile Diyarbakr Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlan Bedriye Hanasn ifadesine bavuran polis, kaçan Murat Hanas yakalamak için çalma balatt. Olay yerinde inceleme yapan Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, suç aleti satr evde buldu. Hanas ise bir süre sonra sakland baka evde yakaland.

KASTEN ADAM ÖLDÜRME

Polisin yapt UYAP sorgusunda, Murat Hanasn, Yalova lamat ve nfaz Bürosunca kasten öldürme suçundan arand ve hakknda 18 yl 4 ay kesinlemi hapis cezas olduu belirlendi. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Murat Hanas, çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git