Eski eşin dehşeti!

Hakkında 3 uzaklaştırma kararı ve 8 şikayet olan Murat Ç., sağlık çalışanı eski eşini çalıştığı hastanede bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Haberler 22.09.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir kii, salk çalan olan eski eini hastanede bçaklayp öldürmeye kalkt. Vücudunun çeitli yerlerinden ald bçak darbesi sonucu yaralanan kadn, meslektalar tarafndan tedavi altna alnd.

Olay, dün sabah saatlerinde Diyarbakrda bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 4 kz çocuk annesi hemire Esengül Y. eski ei Murat ç. tarafndan tehdit edilmeye baland. Tehditlere dayanamayan Esengül Y., durumu polise bildirdi. Esengül Y.nin uzaklatrma karar aldrdn örenen ahs, eski eine tehdit mesajlar atmaya balad. Cani adam, sabah saatlerinde hastanede çalt esnada eski ei Esengül Y.nin yanna gelerek bçaklamaya balad. Eski einin bçakl saldrsna urayan Esengül Y., refleksleri sayesinde ölümden döndü. Vücudunun çeitli yerlerinden bçak darbesi alan talihsiz kadn, yere ylrken cani koca, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Esengül hemire, mesai arkadalarnn ilk müdahalesinin ardndan tedavi altna alnd.

Esengül Y.nin salk durumunun iyi olduu örenilirken, ahsn yakalanmas için geni çapta operasyon balatld.

Ar ceza almas için ölmem mi gerekiyor

Eski einin yakalanp en ar cezay almas gerektiini kaydeden Esengül Y. ölmek istemediini ve sesinin yetkililer tarafndan duyulmasn istedi. Esengül hemire, 4 çocuk annesiyim, 18 yldr evliyim, 17 ay önce açtm boanma davasyla sona erdi. Eski eim hiçbir zaman bunu hazmedemedi, sürekli hakaret ve tehditleri devam etti. 3 defa uzaklatrma aldm 8 ikayetim var, bir çözüm bulamadm. En son yine tehdit mesaj att, bende ahs polise ikayet ettim, ikayet sonras daha çok sinirlendi. Bana bir daha polise ikayet edersen seni öldürürüm demitim diye mesaj att, bende her zamanki hali diye çokta ciddiye almadm ama korkuyordum. Sabah her zamanki saatimden bir saat önce ie taksiyle gittim. yerine gelmez diye düündüm bunun için rahat bir ekilde hastalarla ilgileniyordum. Birden bire yanma hzl bir ekilde gelip bça saplad, kalbimi hedef ald refleks ile kendimi çevirdim omzuma sapland, 4 bçak darbesi aldm, kendimi ancak bu kadar koruyabildim. Bir türlü çözüm bulamyor ve ölmek istemiyorum. Kalabalktan kaçt, u an kaçak ve can güvenliim yok. Bu ahsn hemen yakalanp en ar ceza almasn istiyorum bunun için ölmemi gerek sesimi lütfen duyun dedi.

Ana Sayfaya Git