Eski korucu dehşet saçtı

Hazro ilçesine bağlı Argıt köyünde, eski köy korucusu, cinnet getirdi. Annesini ve biri çocuk iki akrabasını uzun namlulu silahla tayarak öldürdü. Eski köy koruyucusu olan Mahsun B. gözaltına alındı.

Haberler 17.12.2016 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

EVDE TARTIINCA

Alnan bilgiye göre, Hazro ilçesine bal Argt köyünde oturan 25 yandaki Mahsun B. annesi Emine B. ile akrabalar hsan N. ve 11 yandaki olu Osman Nyle tartt. Tartma sonrasnda Mahsun B. evde bulunan uzun namlulu silahla, gelii güzel evde bulunanlara ate açt.

Üç K ÖLDÜNDÜ

Kurunlara hedef olan Anne Amine B. ile hsan ve olu Osman N. ar yaraland. Köylülerin yardmyla yarallar ilk müdahale için Hazro Devlet hastanesine kaldrld. Yarallar yaplan tüm madahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Cinnet getirerek katliam gerçekletiren Mahsun b ise daha sonra elindeki silahla Jandarmaya giderek teslim oldu.

KORUCULUKTAN ALINMI

Anne ve iki akbarasnn katili olan Mahsun B.nin bir süredir psikolojik sorunlar yaad ve uyuturucu kulland gerekçesiyle üç ay önce Köy Koruculuu görevinden alnd ortaya çkt. Olayla ilgili geni çapl soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git