Esnaf istedi, yol çalışması başlatıldı

Kayapınar Belediyesi, Diclekent Mahallesi’nin en işlek bölgelerinden biri olan Diclekent dublekslerinde esnaf ve vatandaşların talebi üzerine kilit parke taşı ve asfalt çalışması başlattı.

Haberler 08.07.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Klç, hizmet alannda yoksun braklan Kayapnar ilçesindeki alt yaplarn halkn istekleri dorultusunda çalma yürüttüklerini söyledi.

Kayapnar Belediyesince, Diclekent Mahallesindeki Diclekent Dublekslerinde vatandalarn ve esnaflarn talebi üzerine kilitli parke ta döemesine baland. çalmalar kapsamnda 30 bin metrekare kilitli parke ta döenecek.

Kayapnar lçesinde yer alan ve ismini alan Dicle Kent Mahallesindeki Diclekent Dubleksleri bölgesinde yol yapm çalmalarna baland. 30 bin metrekarelik alanda kilitli parke ta döenecek, 2 bin 500 metre asfalt dökülecek bölgede, buradaki esnaflarn istei üzerine yol yapm çalmas balatld.

çALIMALAR BALATILDI

Kayapnar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri de yaptklar incelemeden sonra en uygun çalmann kilitli parke ta olduunu tespit ettikten sonra, önceki gün çalmalara balad. Belediye ekipleri, i makinelerini yapmna balanacak olan sokaklara getirdikten sonra bozulan ve artk yayalarn dahi yürüyemedii sokaklarda ilk önce eski ykk talar söktü. Ardndan i makinelerine yüklenen talar, baka yerde kullanlmak amacyla Fen leri antiyesine götürüldü. çalmalarn en ksa sürede bitirilmesi için hummal bir çalma yürüten belediye ekipleri, gece gündüz demeden kilitli parke ta döemelerini sürdürüyor. Ayrca bu bölgede park bahçeler Müdürlüünce, parklarda klandrma çalmas yaplacak.

BAKAN KILIç, ESNAFLARIN TALEBN YERNE GETRDK

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, ksa bir süre önce Diclekent Dublekslerindeki esnaf ile yapt görümede, esnafn cadde ve sokaklarn yenilenmesini talebi üzerine çalmalar balatld. Daha sonra Bakan Klç ve belediye çalanlar, sokaklarda yaanan eksiklikleri yerinde tespit etmiti.

30 BN METREKARE KLTL PARKE TAI DÖENECEK

Yaplan çalmalar hakknda ksa bir bilgi veren Bakan Klç, hizmet alannda yoksun braklan Kayapnar ilçesindeki alt yaplarn halkn istekleri dorultusunda çalma yürüttüklerini belirterek, esnaflarn youn talebi üzerine Diclekent Dublekslerinde yol çalmasn balattklarn söyledi. Bakan Klç, 30 bin metrekare caddede kilitli parke ta döemelerinin balatldn ifade ederek, halkn bütün taleplerini yerinde tespit ettikten sonra en doal haklar olan yol çalmas yaptklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git