Esnafla bayram buluşması!

Başkan Beyoğlu, bayram sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Haberler 28.05.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bayram tatilinin hemen ardnda haftann ilk i gününde vatandalar ziyaret turuna çkt.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ramazan Bayram sonrasnda ilk i olarak ilçedeki esnaf ve vatandalar ziyaret etti. Sokaa çkma kstlamas olduu için bayramda vatandalar ziyaret edemediklerini belirten Bakan Beyolu, eyh amil Mahallesine bal Cengizler Caddesinde görütüü esnafla scak diyaloglar yaad. yerlerini tek tek dolaarak vatandalarla sohbet eden ve geçmi bayramlarn kutlayan Beyoluna esnaflar ilgi gösterdi. Bir esnaf, Bu kadar yldr buradaym. lk kez bir belediye bakan bizi bu kadar fazla ziyaret ediyor. Sizi burada dördüncü kez görüyorum dedi.

CUMHURBAKANI HEPMZE MESAJ VERD

Bakan Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Gönül belediyecilii seferberlii balatyoruz sözlerini talimat olarak kabul ettiklerini belirterek, bugüne kadar iç içe olduklar vatandalarla bundan sonra daha fazla bir araya gelmeyi amaçladklarn söyledi. Bakan Beyolu, Cumhurbakanmz gönül seferberlii balatt. Bu hepimiz için talimat ve mesajdr. Bugüne kadar zaten milletimizle içi içe olduk, dertleriyle dertlendik. Bundan sonra daha fazla vatandalarmzla bir araya geleceiz. Millete efendi olmak gibi düünceye sahip deiliz, biz milletimizin hizmetkaryz diye konutu.

Ana Sayfaya Git