Esnafla buluştu

Başkan Beyoğlu Nükhet Coşkun caddesi esnafını ziyaret etti

Haberler 05.10.2021 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun Nüket Cokun Caddesindeki esnaf ziyaretinde dikkat çekici diyaloglar gerçekleti.

Balarda ilk kez bu kadar halkn arasnda olan bir bakan gördüklerini belirten vatandalar memnuniyetlerini dile getirdi. Bir esnafn, Size seçimde oy vermedim ama hizmet anlaynz takdir ediyorum sözlerine Beyolu, Takdirinizi kazanabildiysek ne mutlu bize. Biz siyaset deil, hizmet yapyoruz eklinde cevap verdi.

lçede esnaf ve vatanda ziyaretleri gerçekletirerek halkn sorun ve taleplerini dinleyerek çözümler üreten AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile vatandalar arasnda çarpc diyaloglar yaanmas dikkat çekiyor.

Beyolunun Nüket Cokun Caddesinde yapt ziyaret turunda semt sakinlerinin yerel hizmetlerle ilgili talepleri öne çkt.

Performansnzla takdirimizi kazandnz

Ziyarete damga vuran sözler ise bir esnaftan geldi. 31 Mart 2019 seçimlerinde oy vermedii Beyolunun performansn takdirle karladn belirten esnaf, çok çalyorsunuz, herkese hizmet ediyorsunuz. Hiç bir ey olmasa bile ilk kez bir belediye bakan bu kadar halkn arasna giriyor. Size oy vermemi olsak da sizi takdir ediyoruz. Keke bütün idareciler böyle olsa ifadelerine yer verdi.

Biz sizler için için buradayz

Güzel sözleri için esnafa teekkür eden Bakan Beyolu, hiç bir ayrm yapmadan herkese ulamaya çaltklarn dile getirerek sokak sokak gezip insanlarn derdiyle dertlenmeye devam edeceklerini kaydetti. Beyolu, iletilen sorunlarn hemen çözüm bulmas için telefonla belediye birimlerine talimat verdi.

Ana Sayfaya Git