Esnafla temaslar!

Başkan Beyoğlu esnaf ziyaretine devam ediyor

Haberler 07.10.2020 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bakan Beyolu, esnaf ve vatanda ziyaretlerini sürdürüyor. Beyolu, bu kez ilçenin ilek noktalarndan Emek Caddesini gezdi. Vatandalar tarafndan ilgi ile karlanan Beyolu, çevredeki esnafla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi, hizmetle ilgili beklentilerinin hiçbir mazeretin arkasna snmadan yerine getirileceini ifade etti.

HZMET ETMEK ASL GÖREVMZDR

Vatandalarla scak diyaloglar kuran Beyolu, kendisini halkn hizmetkar olarak gördüünü kaydederek, Bizim iimiz siyaset deil hizmet etmektir. Belediye bakanlarnn görevi hiçbir ayrm yapmadan herkese eit ekilde hizmet götürmektir. Tabi ki halkmzla beraber olacaz. Böyle davranmamz ve hizmet üretmemiz bizim için lütuf deil, asli görevdir dedi.

Öte yandan Balar Belediyesi, krsal yerleim yerlerine yönelik yol yapm ve bakm hizmetlerini k mevsimi öncesinde aralksz olarak sürdürüyor. Bat çanakç Mahallesinde vatandalar tarafndan ina edilen yeni yaplarn olduu bölgelere yeni yollar kazandrld. Fen leri Müdürlüü ekiplerince tamamlanan yollar, vatandalarn hizmetine sunularak ulama açld.

Ana Sayfaya Git