Ev sahibini tabancayla başından vurup kaçan hırsız yakalandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde evine hırsızlık için girdiği Murat Oktay'ı (33), yaşanan arbedede tabancayla başından vurarak ağır yaralayıp, kaçan H.K. (36), jandarma tarafından yakalandı. Şüphelinin olay sırasında bacağında çatlak olduğu ve hastaneye gidip alçıya aldırdığı belirlendi.

Haberler 03.03.2021 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gazipaaya bal Hasdere Mahallesindeki Rfat Oktayn evine giren hrszlk üphelisi, içerideki 10 bin liray alp kaçmaya çalrken, içeride uyuyan Yaar Oktayn olu Murat, duyduu sesler üzerine açp evi kontrol etti. Bunun üzerine üpheli dar çkp kaçmaya balad, Murat Oktay da peine dütü. Murat Oktay ile yakalad üpheli arasnda evin önünde arbede çkt. Bu srada üpheli yakndaki tabancayla Murat Oktaya ate açt. Tabancadan çkan kurunlarn ba, srt ve bacana isabet ettii Murat Oktay ar yaraland. üpheli ise kaçt.

Silah sesine uyanan ailesi dar çktnda Murat Oktay kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Durumun 112 Acil çar Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. lk müdahalesi olay yerinde yaplan Murat Oktay Gazipaa Devlet Hastanesine götürüldü. Murat Oktay buradan Alanya Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edilerek ameliyat edildi.

HASTANEYE GDP, BACAINI ALçIYA ALDIRMI

Olayla ilgili geni çapl aratrma balatan jandarma ekipleri, üphelinin H.K. olduunu tespit etti. üphelinin yüksekten atlama sonucu bacanda çatlak olutuu ve bu nedenle önceki gün sabah Gazipaa Devlet Hastanesine geldiini ve bacana alçya aldrdn belirleyen jandarma ekipleri, H.K.yi yakalamak için harekete geçti. Diyarbakr Silvan nüfusuna kaytl H.K., dün saat 14.30 sralarnda yakalanarak, gözaltna ald. Madur tarafndan da tehis edilen H.K., jandarmadaki ilemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git