Ev yapma kavgası!

Diyarbakır’ın Sur ilçesine, eski ve yeni eşlerin çocuklarına ev yapma meselesi nedeni ile kavga çıktı. Olayda Hamdiye Şık hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Jandarma olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Haberler 20.07.2020 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesine, eski ve yeni elerin çocuklarna ev yapma meselesi nedeni ile kavga çkt. Olayda 1 kii öldü, 2si ar 4 kii de yaraland.

Olay, Sur ilçesine bal Katl köyünde meydana geldi. ddiaya göre, eski ve yeni eler arasnda çocuklarna ev yapma meselesi nedeni ile tartma çkt. çocuklarn da araya girmesiyle tartma bir anda silahl, tal ve sopal kavgaya dönütü. Kavgada 5 kii yaraland.

KAITLI KARITI

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yarallar, olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulansla Diyarbakr Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Yarallardan Hamdiye k, hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Hayatn kaybeden Hamdiye k, otopsi ilemlerinin ardndan ailesi tarafndan alnarak Kocaköy ilçesinde defnedildi.

Yarallardan 2sinin durumunun ar olduu örenilirken, jandarma olayla ilgili geni çapta inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git