Evlat nöbetindeki anne, kızının dağdan inmesinden umutlu

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 648’inci gününde devam ediyor. Kütahya'dan Diyarbakır’a gelerek kızı Fadime için evlat nöbeti tutan anne Hatice Levent, "Umudum asla bitmeyecek kızımı almadan da buradan asla gitmeyeceğim” dedi.

Haberler 12.06.2021 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019dan itibaren farkl kentlerden Diyarbakra gelerek HDP il binas önünde oturma eylemi balatan aileler 648inci günde de eyleme devam etti. Kütahyadan Diyarbakra gelerek kz Fadime için evlat nöbeti tutan anne Hatice Levent, kzna teslim ol çarsnda bulundu.

BZM çOCUKLARIMIZI BIRAKIN

2 yla yakndr kz Fadime için evlat nöbeti tuttuunu belirten anne Hatice Levent, çocuklarmz almadan buradan kalkmaya niyetimiz yoktur. Bizim çocuklarmzn ne suçu var, o tan maarann içinde ve bizim çocuklarmz neden götürdüler. Kendi evlatlarn götürsünler. Bizim çocuklarmz brakn, biz çocuklarmz çok özledik. Ben çocuumu çok özledim dedi.

FADMEM BEN SEN, KOKUNU VE ANNE DEYN çOK ÖZLEDM

Kz Fadimeye teslim ol çarsnda da bulunan anne Levent, Fadimem beni duyuyor ve görüyorsan ne olur yavrum kaç gel. Arkadalarn da yanna alarak kaç gel teslim ol. Bir birinizin elini tutarak hepiniz bir gelin. O maaralar size göre deil, sizin yeriniz bizim dizimizin dibidir. Ne olur Fadimem ben seni, kokunu ve anne deyiini çok özledim kaç gel teslim ol. Umudum da asla bitmeyecek kzm almadan da buradan asla gitmeyeceim diye konutu.

Ana Sayfaya Git