Evlat nöbetindeki baba: Canımızı, ciğerimizi kopardılar

Diyarbakır’da, PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 193 aile, eylemlerini 511'inci günde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü.

Haberler 25.01.2021 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 193 aile, eylemlerini 511inci günde, sokaa çkma kstlamas nedeniyle kaldklar otelde sürdürdü.

BEN BU YOLA BA KOYDUM

Diyarbakrn Hani ilçesinde, 2015 ylnda frnda çalrken kaçrlan olu Fatih için evlat nöbetini sürdüren Abdullah Demir, 6 yldr evladn aradn, peinden birçok yere gittiini ifade ederek, unlar söyledi:

Kandile, engale, Rakkaya gittim. Eer onlarda vicdan ve merhamet varsa, çocuklarmz bize arattrsnlar. Bizim canmz aldlar, kopardlar. Bu zalimlerin elinden yeter artk. Cumhurbakanmzdan, Süleyman Soyludan, Ömer çelikten Allah raz olsun. Bir can kurtarmak, dünyay kurtarmak gibidir. Canmz, cierimizi kopardlar. Kzlarmz dada. Biz slam ülkesiyiz. Bir kz nasl dada, maarada yayor? Ben bu yola ba koydum. Allahn izniyle bu zafer bizim olacaktr. Olum, kaç gel, adalete teslim ol. Devletimiz, güçlü bir devlettir. Hiçbir ceza almayacaksn. Eve gidemiyorum. Evimiz bize zehir oldu. Gidiyorum, yeeni, dede Fatih nerede diyor. manszlarn elinden alamyoruz.

Ana Sayfaya Git