Evlat nöbetindeki baba: Evladımı istiyorum

7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan Özkan için HDP binası önünde evlat nöbeti tutan Süleyman Aydın, "Benim oğlum 15 yaşındayken terör örgütüne şubelik yapan HDP tarafından kandırılıp dağa gönderildi. Ben burada Kürt olarak evlat mücadelesi veriyorum. HDP'nin kirli yüzünü ortaya çıkarıyoruz" dedi.

Haberler 08.06.2022 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 7 yl önce 15 yandayken kaçrlan Özkan için HDP binas önünde evlat nöbeti tutan Süleyman Aydn, Benim olum 15 yandayken terör örgütüne ubelik yapan HDP tarafndan kandrlp daa gönderildi. Ben burada Kürt olarak evlat mücadelesi veriyorum. HDPnin kirli yüzünü ortaya çkaryoruz dedi.

Diyarbakrda çocuklar terör örgütü PKK tarafndan daa kaçrlan aileler, 3 Eylül 2019da HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi balatt. 301 ailenin dönüümlü olarak 1009 gündür sürdürdüü eylemde, u ana kadar 35 aile çocuuna kavutu. 7 yl önce 15 yandayken kaçrlan olu Özkan için eylem yapan Süleyman Aydn, Benim olum daha 15 yandayken terör örgütüne ubelik yapan HDP tarafndan kandrlp daa gönderildi.

Ben burada Kürt olarak evlat mücadelesi veriyorum. HDP ve terör örgütü, birliimizi ile kardeliimizi bozmak istiyor. Biz Kürt, çerkez, Laz ve Zaza olarak kardeiz. Evlat nöbeti tutan anne ve babalar olarak HDPden evlatlarmz istiyoruz. HDPnin kirli yüzünü ortaya çkaryoruz. HDP bizim çocuklarmzn üzerinden siyaset yapyor. Bizim çocuklarmz bilerek ölüme gönderiyorlar. Ben acl baba olarak tüm HDP milletvekillerine sesleniyorum; siz gerçekten bar istiyorsanz, bizim çocuklarmzn ölmesini istemiyorsanz gelin bize destek verin diye konutu.

Ana Sayfaya Git