Evlerde bayram temizliği!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaşlı vatandaşların Kurban Bayramı'nı daha temiz ve ferah bir ortamda geçirmeleri için evde bakım ve destek hizmetleri çalışmalarına hız verdi.

Haberler 24.07.2020 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, Aile çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnn hayata geçirdii Yal Destek Program (YADES) kapsamnda balatt Aktif Yalanma ve Koordinasyon Merkezi Projesi ile yallara hizmet vermeye devam ediyor.

YALILARIN KORUNMASI

Yallarn korunmas ve desteklenmesi ile biyo-psiko sosyal bakma ihtiyac olanlarn yaadklar mekanlarda bakmlarnn yaplarak hayatlarnn kolaylatrlmas amacyla çalmalarn yürüten Büyükehir Belediyesi, yal vatandalarn Kurban Bayramn daha temiz ve ferah bir ortamda geçirmesi için evde bakm ve sosyal destek hizmetlerini artrd.

17 ilçede her ay yaklak 300 aileye hizmet veren belediye ekipleri, koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uyarak yallarn kiisel bakmlarnn yaplmas, kuaför hizmetinin verilmesi, salk kontrollerinin yaptrlmas, yaadklar mekanlarn temizlenmesi, hallarn ykanmas, küçük onarm ve tamiratlarn yaplmas hastalarn nakil i ve ilemlerini gerçekletiriyor.

Belediye ekipleri, ziyaret ettii yallara içinde çeitli temizlik ürünlerinin bulunduu hijyen paketlerini de hediye ediyor.

Ana Sayfaya Git