Evlerinde petrol zulaları

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, TPAO'ya ait petrol boru hattından ham petrol çaldıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri, TPAO ait petrol boru hatlarından ham petrol çaldıkları tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilere ait ev ve araçlarda yapılan aramalarda, çoğu gizli bölmelerde saklanan 9 bin 200 litre ham petrol ele geçirildi.

Haberler 24.06.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Jandarma Komutanlna bal ekipler, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklna (TPAO) ait petrol boru hatlarndan ham petrol çaldklar tespit edilen 3 kiiyi gözaltna ald. üphelilere ait ev ve araçlarda yaplan aramalarda, çou gizli bölmelerde saklanan 9 bin 200 litre ham petrol ele geçirildi.

KAçAK PETROL ZULASI

l Jandarma Komutanl ekipleri, Sur ilçesi Tezgeçer Mahallesinde yaayan A.D.nin, TPAOya ait petrol boru hatlarndan çald ham petrolü evinin altnda bulunan ve özel olarak yaptrd tanklara ve depolara saklad bilgisi üzerine harekete geçti. A.D.nin, TPAOya ait petrol boru hattndan çald ham petrolü baka bir kiiye ait olan ve içerisinde özel bir tank bulunan kamyonla evindeki deposuna aktard, buradan da ücret karlnda vatandalara sat yapt tespit edildi.

3 K GÖZALTINA ALINDI

Dümeye basan ekipler, eve operasyon düzenledi. üphelinin adresinde ve mütemilatnda yaplan aramada, nakliye ilerinde kullanlan kamyonun arka ksmna özel olarak yaptrlm tank içerisinde 6000 litre, evin bahçesinde bulunan su tankerinde 3000 litre, ahr ksmnda bulunan 2 varilde 200 litre olmak üzere toplam 9200 litre ham petrol ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla balantl 3 üpheli gözaltna alnd. üphelilerin ilemlerinin devam ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git