Evlilik okuluna yoğun ilgi

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi tarafından başlatılan evlilik okulu eğitim seminerlerine 400 kişi katıldı.

Haberler 30.07.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüünün öncülüünde, aile kurumunun salkl yapda olumasna ve güçlenmesine katk salamak amacyla 7 ay önce balatlan ve ilçe salk müdürlüü, sosyal hizmet merkezi müdürlüü ve müftülüün personellerinin destek verdii evlilik okulu eitim seminerleri hzla devam ediyor. 400 çiftin katld ve youn ilgi gören evlilik okulu hakknda açklamalarda bulunan Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, evlilik kararnn çok önemli bir konu olduunu dile getirerek pek çok güzellii içerisinde barndrdna dikkat çekti. Bakan Türkmen, Hayatta verilen en önemli kararlardan bir tanesi evlilik karardr. Bismil Belediyesi olarak evlilii, aileyi önemsiyoruz. Sosyal belediyecilik çerçevesinde birçok projeyi hayata geçirerek vatandalarmza katk salamaya devam ediyoruz dedi.

7 AYDIR ETMLER DEVAM EDYOR

Evlilik Okulu eitimlerinin 7 aydr balatldn ifade eden Bakan Türkmen, 7 ay akn zamandr pek çok gencin mutlu aile kurmalar adna bu eitimleri düzenlediklerini söyledi. Bakan Türkmen, Hayat kolaylatrma adna, çözüm üretme anlamnda faaliyetlerimiz tüm hzyla devam ediyor. Evlilik Okulu 7 aydr balayan ve youn katlm ile devam eden bir proje. Bir ie balamak önemlidir ama en önemlisi o ii sürdürebilir hale getirmek daha önemlidir. 7 aydr akn zamandr devam eden projemiz sizlerden talep geldii sürece devam edecektir. Eitim programmzn sizler için faydal olmasn temenni ediyoruz diye konutu.

BRBRMZ DAHA Y ANLIYORUZ

Evlilik Okulu eitim seminerine katlan çiftler ise hayatlarnn en önemli dönüm noktalarndan biri olan evlilik öncesi bunun eitimini almaktan büyük mutluluk duyduklarn aktararak, Bu eitimde psikolog, salk personeli, avukat ve din görevlisinden eitim alarak hem kurumlar daha yakndan tanm olduk hem de evliliin püf noktalarn analiz ettik. Böylece birbirimizi daha iyi anlamamza neden oldu. Bizlere bu imkan sunan Bismil Belediye Bakanmz Hamza Türkmene çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git