Faciaya ramak kala!

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün motor bölümünde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

Haberler 12.08.2020 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuzey Marmara Otoyolunda seyir halindeki yolcu otobüsünde çkan yangn itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alnan bilgiye göre, Diyarbakrdan stanbula yolcu tayan Özel Diyarbakr firmasna ait otobüs Kuzey Marmara Otoyolu çekmeköy Kavanda henüz bilinmeyen sebeple alev ald.

Durumu fark eden görevli, yolcularn tahliyesini salarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayda itfaiye, salk ve polis ekibi sevk edildi.

tfaiye erlerleri alevleri söndürürken, soutma çalmas yapt. Tamamen yanan otobüs kullanlamaz hale geldi.

KONUYLA LGL TAHKKAT BALATILMITIR

stanbul Valiliinden yaplan açklamada, yangnn otobüsün motor bölümünde çkt, alevlerin itfaiye ekiplerince gerekli güvenlik tedbirleri alnarak söndürüldüü belirtildi. Ayrca, yolun geçici olarak ulama kapand kaydedildi.

Açklamada, Araçta bulunan 20 yolcu tahliye edilmi olup, herhangi bir yaral ve can kaybmz bulunmamaktadr. Konuyla ilgili tahkikat balatlmtr. Tüm yolcularmza ve yaknlarna geçmi olsun. ifadeleri kullanld.

YANGIN BÜYÜDÜÜ çN ALEVLERE MÜDAHALE EDEMEDM

oför Remzi Karabulut, Sultanbeylide baz yolcular indirdikten sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsüne doru ilerlediini, bir süre sonra otobüsün arka bölümünde alevleri gördüünü anlatt.

Otobüsü yolun kenarna çektiini ve yolcularn tahliyesini gerçekletirdiini aktaran Karabulut, Bu srada yangn büyüdüü için alevlere müdahale edemedim. dedi.

Olay nedeniyle otoyolda trafik ak bir süre salanamazken, otobüsün enkaznn kaldrlmas için çalma yaplyor.

Ana Sayfaya Git