Fare tutuklandı camiler rahat

Diyarbakır şehir merkezinde farklı tarihlerde girdiği 8 camide namaz kılıp, cemaat dağıldıktan sonra içerideki televizyon ve ses sistemlerini çaldıktan sonra yakalan şüpheli Y.K., tutuklandı.

Haberler 19.04.2022 - 02:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)- Diyarbakr ehir merkezinde farkl tarihlerde girdii 8 camide namaz klp, cemaat daldktan sonra içerideki televizyon ve ses sistemlerini çaldktan sonra yakalan üpheli Y.K., tutukland.

8 AYRI CAMDE HIRSIZLIK

Kentte farkl tarihlerde 8 camiden 4 televizyon ile 7 ses sistemi çalnd, polis ekipleri ihbarlarn ardndan üpheli ya da üphelileri yakalamak için çalma balatt. Hem camilerdeki hem de çevredeki güvenlik kameralarn incelemeye alan Balar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekipleri, 37 ayr kameradan toplam 162 saatlik görüntüyü izleyerek, üpheli Y.K.yi tespit etti.

CAMLER RAHATLADI

Camilerde namaz klp, cemaatin dalmasn bekledikten sonra hrszlk yapt belirlenen Y.K.nin ekali tüm birimlere iletildi. Balar ilçesinde bir camiye girdii ihbarnn ardndan ekipler, Y.K.yi cemaatin çkmasn bekledii srada gözaltna ald. Y.K.nin adresinde yaplan aramada bulunan 4 televizyon ve 7 ses sistemi de camilere teslim edildi.

Y.K., emniyetteki ilemlerinin sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git