Fena Kapıştılar

Yenişehir İlçesi'nde bir binanın yıkım çalışmalarında önlemler alınmaması, yıkım nedeniyle çevreyi toz kaplamasından dolayı şikayetler üzerine bölgeye gelen Yenişehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, yıkımı yapan işçilerle görüştü. Semt esnafının da görüşmeye dahil olması, tartışma çıkardı. Kısa süreli tartışma kavgaya dönüştü.

Haberler 09.10.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçesinde bir binann yakmn yapan içiler, zabta ve çevredeki esnafn kart tal, sopal kavgada 4 kii yaraland.

Merkez Yeniehir lçesindeki Kooperatifler Mahallesinde bulunan air Srr Hanm Sokakta eski bir binann yakm esnasnda çevreye rahatszlk verildii iddiasyla bir esnaf Büyükehir Belediyesi zabta ekiplerine haber vererek ikayet etti.

ESNAF KAYETç OLDU

Ykm çalmalarnda önlemler alnmamas, ykm nedeniyle çevreyi toz kaplamasndan dolay ikayetler üzerine bölgeye gelen Yeniehir Belediyesine bal zabta ekipleri, ykm yapan içilerle görütü. Görümede ihbar yapan esnaflarn da gitmesi üzerine içiler, zabta ve esnafa tepkide bulunmasyla tartma yaand. Ksa süreli tartma kavgaya dönütü.

TALI, SOPALI KAVGA

Adeta meydan savan andran kavgada taraflar ta, sopa ve demirle birbirlerine vurdu. Kavgada 2si esnaf, 1i zabta 1de içi olmak üzere 4 kii aldklar darbeler sonucu yaraland. Yarallar çeitli hastanelere kaldrld. Buarada, çevrede bulunan iyerlerinin güvenlik kamerasna yansyan kavga görüntülerinde, içilerin saldrs ile zabta ve esnaflarn kaçt görüldü. Görüntülerde, ayrca bir içinin i makinasna binip hareket ettii ve çevrede toplananlar bu araçla bölgeden uzaklatrmaya çalt dikkat çekiyor.

Ana Sayfaya Git