Ferhat'a moral!

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ortaokul birinci sınıf öğrencisi iken SSPE hastalığına yakalanan Ferhat Böçkün'ü ziyaret ederek ailesine moral verdi.

Haberler 16.06.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 21 yandaki Ferhat Böçkün, santral sinir sisteminde kzamk virüsü ile oluan bu hastaln pençesinde yaam fonksiyonlarnn çounu kaybetmi ekilde hayata tutunmaya çalyor. 9 yl önce ortaokul birinci snf örencisi iken bu hastala yakalanan Ferhat, uzun yllardr ilaç tedavisi ile yatalak olarak yayor. Agire-Murat Böçkün çifti yllardr evlatlarnn bandan ayrlmayarak bir umutla çocuklarnn iyilemesini bekliyor. Yataa bal hareketsiz olarak yaayan Ferhatn ihtiyaçlar da anne ve babas tarafndan karlanyor. 5 Nisan Mahallesinde ikamet eden aileyi ei Dürdane Beyolu ile birlikte ziyaret eden AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn ileterek bir ihtiyaçlar olup olmadn sordu. Her konuda ailenin yannda olduklarn ifadene eden Beyolu, Allah insanlar birçok ekilde imtihan eder. Baz imtihanlar zor olur. Anne ve baba olarak sizin imtihannz da bu ekilde olmu. Zor bir durum. Rabbim evladmza ifa, sizlere de sabr ve dayanma gücü versin. Biz her konuda yannzda olacaz dedi.

Aile Bakan Beyoluna teekkür etti

Ferhatn hastal hakknda bilgi veren anne Agire Böçkün ve baba Murat Böçkün de anlaml ziyaret nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti. çocuklarnn iyileeceine olan umutlarn yitirmediklerini belirten fedakar Böçkün çifti, Ferhat salkl ve çalkan bir çocuktu. Ortaokul birinci snfa baladktan sonra hastaland, sonra bu hale geldi. Gitmediimiz doktor, yapmadmz tedavi kalmad. Ne yazk ki bu hastaln kesin bir tedavisi yok. laç tedavisi dnda bir ey yapamyoruz. yileeceine dair umudumuzu koruyoruz. Böyle bir dönemde bizi ziyaret ederek yanmzda olduunu ifade eden Hüseyin Beyolu bakanmza çok teekkür ediyoruz. Allah kendisinden raz olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git