Festival Sona Erdi

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce organize edilen Kültür ve Sanat Festivali sona erdi. 17-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festival kısa film gösterimi ile sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklere katılan binlerce Kayapınarlı müziğe ve sanata doydu.

Haberler 27.09.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüü ile Kayapnar Kaymakaml Halk Eitim Merkezi ibirlii ile düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali sona erdi. Festival kapsamnda düzenlenen etkinliklerde Kayapnarllar müzie ve sanata doydu.

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüü ile Kayapnar Kaymakaml Halk Eitim Merkez Müdürlüü ibirlii ile 17-24 Eylül tarihleri arasnda düzenlenen Kültür ve Sanat festivali gençlik korosu ve sinema gösterimi ile sona erdi.

GENçLK KOROSU LG GÖRDÜ

Festival kapsamnda, önceki gün Cegerxwin Kültür Merkezinde müzik eitimi veren Tacettin Emre pek gözetiminde 40 kiilik örenci ile sahne ald. 2,5 aylk bir süre içinde hazrlanan kursiyerler koro halinde Diyarbakr yöresine ait eserler seslendirdi.

Gençlik korosunun ardndan sahneye, folklor ekibi sahne ald. Görsel ölen haline gelen folklor gösterisi katlmclardan büyük ilgi gördü. Davetliler, gösteri sonunda sahneye çkarak folklar ekibi ile birlikte halay çekti.

Festivalin son gününde ise 3 ksa sinema filminin galas yapld. çok sayda davetlinin katld sinema galas büyük ilgi gördü.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, Kültür ve Sanat festivalinde emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git