Fikirler sizden yatırım bizden

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneğinin (DİSİDER) hayata geçirdiği "İş Fikirleri Sizden Yatırım Bizden" projesi iş fikirleri olan girişimcileri ile yatırımcıları bir araya getirecek.

Haberler 03.03.2022 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ) - Diyarbakr Sanayici ve Dünyas Derneinin (DSDER) hayata geçirdii Fikirleri Sizden Yatrm Bizden projesi i fikirleri olan giriimcileri ile yatrmclar bir araya getirecek.

DSDER Yönetim Kurulu Bakan eyhmus Akba, dernek binasnda düzenlenen basn toplantsnda, dernek olarak yeni i fikri olan giriimcileri ve yatrmclar buluturacaklarn söyledi.

Gerek alt yaps gerek üst yapsyla yatrma hazr olan Diyarbakr sizleri bekliyor. ifadesini kullanan Akba, öyle konutu:

FKRLER BZDEN YATIRIM BZDEN

fikirleri sizden yatrm bizden sloganyla yeni bir proje balatyoruz. limize ve ülkemize hayrl olsun.

Projenin amac i kurma fikri olan ancak yeterli imkanlara sahip olamayan bireyleri, bu yeni i fikirlerine destek vererek yatrmclarla buluturmak, hayallerin gerçekletirilmesine yardmc olmak ve ilimize yeni yatrmlar kazandrmaktr. Bir hayalin gerçeklemesi neticesinde giriimcilerin önü açlacak, yeni yatrmlarn yaplmasna ve dolays ile istihdamn artmasna katk salayacaktr.

fikirlerinin Türkiye ve dünyann her yerinden 30 Nisan 2022 tarihine kadar derneklerine iletilebileceini aktaran Akba, iletilen fikirlerin her birinin kendi sektöründe baarl üyelerinden oluacak komisyon tarafndan deerlendirileceini belirtti.

PROJELERN SAHPLENLMES GEREKR

Dernek olarak yaplabilir olan proje sahiplerini ve yatrmclar bir araya getirerek projelerin gerçeklemesinin takipçisi olacaklarn dile getiren Akba, unlar kaydetti:

Uygun görülen projelerin sahiplerine ulalarak fikirlerini daha detayl anlatabilmeleri için yüz yüze görümeler yaplacaktr. Tarafmza iletilen hiç bir proje ve i fikri, gönderenin rzas olmadan komisyon dndan kimseyle paylalmayacaktr. Bu balamda dernek olarak ilimize ve ülkemize her yl onlarca projeler kazandrmak istiyoruz. Güçlü üyeleri ve ekip ruhuyla çalmalarmza hz kesmeden devam edeceiz. limize ve ülkemize hizmet edeceiz.

Ana Sayfaya Git