‘Fil’ hastası Ateş’e bakım desteği

Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır'da 5 yıl önce 'fil' hastalığına yakalanan ve her geçen gün biraz daha kilo alarak, 180 kiloya ulaşan 2'si engelli 7 çocuk annesi, 51 yaşındaki Nebahat Ateş'in dramını manşetine taşıyan Diyarbakır Söz'ün "Yürümek istiyorum" haberi ses getirdi.

Haberler 19.08.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, Diyarbakrda 5 yl önce fil hastalna yakalanan ve her geçen gün biraz daha kilo alarak, 180 kiloya ulaan 2si engelli 7 çocuk annesi, 51 yandaki Nebahat Atein dramn manetine tayan Diyarbakr Sözün Yürümek istiyorum haberi ses getirdi. lk yardm elini uzatan Kayapnar Belediyesi oldu. Atee, bakm desteinde bulundu. Kayapnar Belediyesi Evde Bakm Hizmetleri ekibi, Atein salk kontrollerini yapt, ardndan evin temizlii yapld.

Önceki gün Diyarbakr Sözün manetten okurlarna duyurduu 7 çocuk annesi fil hastas Nebahat Atein haberi ses getirdi. Atee çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Kayapnar Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri noktasnda yardm elini uzatt. Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimat ile kurulan ve 50ye yakn yal ve hasta vatandaa bakm hizmeti veren Evde Bakm Hizmetleri Merkezi, Kayapnar lçesinde oturan ve 5 yl önce fil hastalna yakalanan 7 çocuk annesi Nebahat Atee bakm desteinde bulundu.

SALIK KONTROLLER YAPILDI, EV TEMZLEND

Hastal nedeniyle çocuklarna bakamayan ve ihtiyaçlarn karlamayan Atei evinde ziyaret eden Hasta Bakm ekipleri salk kontrollerinden geçirildi. Ekipler kontrollerinden sonra Atei, diyetisyen Kalp-Damar cerrahi uzmanna yönlendirdi. Bu arada, Atee balanan obezite ilaçlarnn tamamlanmasndan sonra tekrar kilogram takibi yaplmas önerildi. Ekipler, Atein çok fonksiyonlu yatak kullanmasn talep etti. Salk kontrollerinden sonra temizlik ekipleri, Atein bulunduu oday, banyoyu, tuvaleti ve antreyi temizledi.

Ana Sayfaya Git