Fırına ekmek attı, vatandaşla çay içti

Diyarbakır’da bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini gezen Başbakan Yardımcısı Işık, esnafın ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. İşyerlerinde esnafı tek tek ziyaret eden Işık, verilen ikramları geri çevirmedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Işık, girdiği bir ekmek fırınında fırına ekmek attı. Ardından sokak arasında bir çay ocağında oturarak vatandaşlarla selamlaşan Işık, onlarla sohbet etti. Kısa süreli sohbetin ardından Işık, kentteki temaslarını sürdürmek üzere bölgeden ayrıldı.

Haberler 25.09.2017 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yardmcs Fikri Ik, merkez Yeniehir ilçesinde i yerlerini gezerek, vatandalarla sohbet etti.

Diyarbakrdaki temaslarn sürdüren Babakan Yardmcs Ik, beraberinde l Valisi Hasan Basri Güzelolu ile AK Parti Diyarbakr Milletvekilleriyle Gevran Caddesindeki esnaf ziyaret etti.

FIRINCILIA ÖZEND

Bir balk tezgah önünde sohbet ettii i yeri sahibinden balk fiyatlar hakknda bilgi alan Ik, girdii bir ekmek frnnda piirilmesi için daha önceden hazrlanan hamuru, ekmek küreine brakarak pimesi için frna att.

Vatandalarn daveti üzerine çay ocanda bir süre oturan Ik, burada çay içerek vatandalarla sohbet etti. Sevgi gösterisiyle karlaan Ik, vatandalarn sorunlarn ve beklentilerini dinledi, onlarla fotoraf çektirdi. Ik, daha sonra AK Parti l Bakanln ziyaret etti. l Bakan Muhammed Akar ve partililerce karlanan Ik, çkta partililerin toplu fotoraf isteini krmad.

Ana Sayfaya Git