Fırıncı, üzerinden uyuşturucu çıkınca hırsızdan şikâyetçi oldu

DİYARBAKIR'da gece girdiği fırının kasasından para çalan S.Ç., içeride hamur hazırlayan işçiler tarafından yakalandı. Kasadan 72 lira çalan hırsız, çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.

Haberler 23.12.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Polisin yapt aramada, hrszn üzerinden çald para ile bacaklarna poetlerle sarl halde bir miktar kokain çkt. Frn sahibi Mehmet çiçek, 72 liray benden isteseydi, verirdim. ikyetçi olamayacaktm ama kokaini görünce nefret ettim. Gençleri zehirledii için ondan davac oldum dedi.

FIRINCILAR HIRSIZI FAKA BASTIRDI

Olay, geçen çaramba gecesi merkez Balar ilçesinde bulunan bir ekmek frnnda meydana geldi. Frnn önüne gelen S.ç., bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra, sat bölümünde kimsenin bulunmad i yerine girdi. Ardndan tezghn arkasna geçen S.ç. kasay kurcalarken, içeride hamur hazrlayan 3 frnc, hrsz suçüstü yakalad. Hrsz etkisiz hale getirip bir koltua oturtan frnclar, daha sonra polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, üphelinin GBT sorgusunu yapt, üzerini arad. Aramada, üzerinden çald 72 lira ile bacaklarna poetlerle sarl halde bir miktar kokain çkt. Baka suçlardan da arand belirlenen S.ç., gözaltna alnarak emniyete götürüldü. yerinin güvenlik kamerasna da yansyan olayla ilgili soruturma balatld.

GENçLER ZEHRLED çN DAVACI OLDUM

Frn sahibi Mehmet çiçek, hrszlk için ikyetçi olmamay düündüünü ancak uyuturucuyu görünce kararndan vazgeçtiini belirterek, öyle konutu:

Eer ekmek alsayd ya da benden o paray isteseydi ben zaten verirdim. Frnmda her gün 250 ekmek fakirler için hazrlanr. Ben muhtaçlara zaten yardm ediyorum. Ekmek çalan da oldu daha önce ama aç olduklar için çalmlard. imdi ald 72 liray benden isteseydi, ihtiyac olduunu söyleseydi, ben verirdim belki. Kendisinden ikyetçi olamayacaktm ama polisler bacana sarl poetlerde uyuturucu buldu. Ben kokainleri fiek halinde satmak için baladn görünce nefret ettim. Gençleri zehirledii için ondan davac oldum. Sonuna kadar da davac olacam.

Ana Sayfaya Git