FLAŞ! Diyarbakır'da çocuğa taciz iddiaları ayyuka çıktı

Geçtiğimiz gün Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 6 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz iddiaları, yüzleri sokağa dökmüş ve herkez tacizcinin peşine düşmüştü. Aynı olay ile alakalı ajanslarda son dakika geçen olayın ayyukaya çıktığı iddia edildi. Dİyarbakır'da kız çocuğuna taciz iddiaları dedikodu çıktı.

Haberler 27.06.2017 - 02:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz gün Diyarbakr merkez Balar ilçesinde 6 yandaki bir kz çocuuna taciz iddialar, yüzleri sokaa dökmü ve herkez tacizcinin peine dümütü. Ayn olay ile alakal ajanslarda son dakika geçen olayn ayyukaya çkt iddia edildi. Dyarbakrda kz çocuuna taciz iddialar dedikodu çkt.

Diyarbakr Merkez Balar lçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Cokun Caddesinde bulunan Kazm Karabekir Ortaokulu bahçesinde 6 yandaki kz çocuuna cinsel tacizde bulunduu iddialar üzerine dün gece yarsna kadar yüzlerce vatanda, okul önünde polis ile kar karya geldi. Polis, kalabal biber gazyla müdahale ederek datmak zorunda kald olay ile ilgili yapt inceleme ve aratrmada, bir kiinni ekali belirlendi. Güvenlik nedeniyle küçük kzn ve ailesinin ad açklanmazken, tacizci kiinin 20li yalarda, esmer, kirli sakall ve uzun boylu olduu belirlendi. üphelinin kolunda Murat yazl dövme olduu öne sürüldü.

GÜVENLK KAMERALARI DEVREDE

Polis ekipleri okulun içerisindeki güvenlik kameralarn incelemeye ald. ncelemeden ok bir gerçee ulald. Kçük yataki kz çocuuna cinsel taciz iddialar dedikodu çkt. Polisin okul ve çevredeki iyerlerine ait güvenlik kameralarn inceledikten sonra 8 yandaki bir kz çocuunun akam saatlerinde 11 yandaki 2 erkek çocuuyla birlikte Kazm Karabekir Okulunun bahçesine girdiini, cinsel içerikli herhangi bir durumun yaanmadn tespit etti.

Bu çocuklarn birlikte Oyun oynamasna kzan bir kiinin mahallede, küçük yataki bir kza taciz yaandn söyleyerek, halkn sokaa dökülmesine neden olduunu ortaya çkard.

Görüntülerde de tespit edilen 2 erkek ve 1 kz çocuun, pedagog eliinde bilgisine bavuran polis, çocuklarn verdii ifadenin. görüntülerle de ayn olduunu ortaya koydu. Bunun üzerine polis, ilemlerinin ardndan 3 çocuu da ailelerine teslim etti. Polis yetkilileri, kamera kaytlarnda ve çocuklarn alnan ifadelerinde herhangi bir cinsel taciz olaynn yaanmadn belirterek, dedikodu üzerine mahallelinin sokaa çktn tespit ettiklerini belirtti. Polis yetkilileri ayrca, cinsel taciz dedikodularn yayarak, halkn sokaa dökülmesine sebep olan kiinin yakalanmas için çalma balatldn aktard.

Ana Sayfaya Git