Forum AVM “Kapı”yı aralıyor

Güneydoğunun en büyük alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM Yeşilçamın usta oyuncusu Kadir İnanır’ı konuk ediyor. Sanatçının başrollerini paylaştığı “Kapı” filminin gösteriminin yapılacağı ücretsiz etkinlikte ayrıca sinemaseverler İnanırla söyleşi yapıp, kitaplarını imzalatabilecek.

Haberler 23.04.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeilçamn usta oyuncusu Kadir nanr, bugün barolünü paylat Kap filminin bugün gösterimi ile söylei ve imza etkinliine katlmak üzere 18.30da Forum Diyarbakr AVMde sevenleriyle buluacak.

KÜLTÜR VE SANATIN ADRES FORUM AVM

Mardinde çekimleri yaplan ve sinemaseverlerin büyük beenisini toplayan film geçen hafta vizyona girmiti. Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Forum Diyarbakr AVM, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bir ilke daha imza atarak, nanrn barollerini paylat Kap filminin gösterimini ücretsiz gerçekletirecek.

ÜCRETSZ ETKNLE TÜM DYARBAKIRLILAR DAVETL

Forum Diyarbakr AVMden yaplan açklamada, Yeilçamn usta oyuncusu Kadir nanr 23 Nisan Sal günü saat 18.30 da Forum Diyarbakrda olacak. Kap filminin gösteriminin ücretsiz yaplaca etkinlikte ayrca filmin barol oyuncusu Kadir nanr ile söylei ve imza etkinlii düzenlenecektir. Bütün Diyarbakrllar etkinliimize davetlidir denildi.

25 YIL SONRA GELEN HABER

Kap, Midyatl Süryani bir ailenin dramn konu ediyor. Ahap ustas olan Yakup (Kadir nanr) ile ei emsa (Vahide Perçin), yllar önce Mardinden Berline göç eder. Yakup ve emsa, aradan geçen 25 yln ardndan kaybettikleri oullar Mikhaelle ilgili bir haber üzerine memleketlerine geri döner. Yakup, bu süreçte olu Mikhaelle birlikte yaptklar kapnn evlerinden sökülüp götürülmesi üzerine kapnn peine düer. Filmde Erdal Beikçiolu ve Menderes Samanclar da konuk oyuncular arasnda yer alyor.

Ana Sayfaya Git