Fotograflarla korona virüs!

Fotono21 Fotoğraf Derneği, fotoğraflarla korona virüse dikkat çekti

Haberler 30.11.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fotono21 Fotoraf Dernei, korona virüse dikkat çekmek amacyla Diyarbakr Stadyumunda fotoraf çekimleri yapt.

Korona virüs salgnn artt dönemlerde hastala dikkat çekmek isteyen Fotono21 Fotoraf Dernei, Diyarbakr Stadyumunda fotoraf çekimi gerçekletirdi. Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Mehmet Klçolu, pandeminin dünyada her alan etkiledii gibi sanat da etkilediini söyledi. Klçolu, Sanat, hayat gibi her artta devam ediyor. Artan vakalara kar farkndalk oluturmak ve dönemi anlatan fotoraflar üretmek için alan olarak stadyumu seçtik. ki hafta süren çekimler sonucu çok güzel kareler elde ettik. çekimlere katlan tüm üyelerimiz ve katlmclar maske ve sosyal mesafe kuralna dikkat ettiler. çekimlere katlan herkese çok teekkür ederiz dedi.

EHR STADYUMU

Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Yardmcs Hasan Akçay ise, pandemi farkndalk çekimlerine herkesin HES kodu, maskesi ve koruyucu tulumu ile katldn söyledi. Akçay, Uzun zaman sonra sosyal mesafeye uyarak stadyumda çekimler yapmaya karar verdik. Stadyum bo olduu için bize avantaj salad. Ürettiimiz kareler çok iyiydi. Katlan herkese çok teekkür ederim diye konutu.

Fotono21 Fotoraf Dernei üyesi Veysi Arcagök da ki hafta boyunca stadyumda fotoraf çekimleri yaptk. Bu süre boyunca herkes sosyal mesafeye ve maske kuralna uyarak fotoraf üretti. Katlan her arkadamz kurgularn çekti. Bugün çok güzel kareler ürettik. Bu dönemde maalesef vakalar artyor. Pandemiye dikkat çekmek için böyle bir organizasyon düzenledik eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git