Futbol aşkı taş taşıttı

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine 27 kilometre uzaklıkta bulunan Oymaklı Küme Evleri'nde futbol aşkı engel tanımıyor. Yaklaşık 40 futbolsever, kısıtlı imkanlarla boş arazideki taşları elleriyle toplayıp futbol sahasına dönüştürerek hayallerinin peşinde koşmaya başladı.

Haberler 17.03.2021 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde futbol akyla yanp tutuan bir grup genç, kendi köylerinde kullanlmayan araziyi bir futbol sahasna çevirmek için kollar svad. Bo köy arazisinin içinde talar toplayan gençler, günlük ilerini tamamladktan sonra bo zamanlarn futbol oynayarak deerlendiriyor.

TALI SAHAYI TEMZLEDLER

Tek eksiklerinin futbol sahas ve spor malzemesi olduunu belirten gençlerden Aytaç Zengin, Sporseverlerin ve devlet yetkililerimizin futbol sahamzn yapmnda bize yardmc olmalarn ve bizlere spor malzemesi desteinde bulunmalarn istiyoruz. Rahat bir saha koullarmzn oluturulmas durumunda en iyi futbolcularn köyümüzde çkacandan hiç kimsenin üphesi olmasn. Köyümüzün tümü spora dükündür, özelikle futbola çok dükündür. Köy ileri bittii andan itibaren yorulmak nedir bilmezler ve sürekli bo zamanlarnda top peinde koarlar. Tek isteimiz bizlere destek sunulmasdr dedi.

Ana Sayfaya Git