Gara şehidinin annesinden Diyarbakır annelerine destek ziyareti

Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Gara'da, terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen er Adil Kabaklı'nın annesi Cennet Kabaklı, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu.

Haberler 17.07.2021 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Garada, terör örgütü PKK tarafndan alkonularak ehit edilen er Adil Kabaklnn annesi Cennet Kabakl, daa kaçrlan çocuklar için HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr annelerine destek ziyaretinde bulundu.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi, 683üncü gününde devam ediyor.

Annelere destek için geldii Diyarbakrda aileleri ziyaret eden Cennet Kabakl, gazetecilere yapt açklamada, olunun teröristler tarafndan ehit edildiini hatrlatt.

Hainlerin sonlarnn gelmesini istiyorum. diyen Kabakl, çocuklar için oturma eylemi yapan anne ve babalara desteklerini iletmek istediini belirtti.

Kabakl, nallah bu aclar son bulur, tüm evlatlar anne ve babalarna kavuur. Terör örgütü diye bir ey kalmaz. Bundan sonra anne ve babalarn yürei yanmaz. Olumla gurur ve eref duyuyorum. Bin Adiller ehit olur binbir Adiller doar. Onlar utansn ve yok olsun. dedi.

Evlat nöbeti tutan anne ve babalar da Gara ehitleri için dua etti, terör örgütü PKK aleyhine slogan att.

Ana Sayfaya Git