Gaziantep'te baba cinneti: Anne ve iki kızı öldü

Cinnet getiren 33 yaşındaki Mustafa Öztürkmen evini ateşe verip eşi 28 yaşındaki Fatma Öztürkmen’i bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı. Ailenin kızları 6 yaşındaki İlknur ve 1 yaşındaki Mervenur ise dumandan zehirlenip öldü, 8 yaşındaki Mehmet Öztürkmen de hastanede tedaviye alındı.

Haberler 29.05.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, akam saatlerinde Gaziantepin ahinbey ilçesi stiklal Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre; un fabrikasnda içi olarak çalan Mustafa Öztürkmen cinnet getirip, 3 katl müstakil evin giri katnda bulunan evini atee verdi. Evinin pencere camlarn krmaya balayan Mustafa Öztürkmen, mutfaktan ald bçakla ei Fatma Öztürkmene saldrd. Fatma Öztürkmen ald bçak darbeleri ile ar yaralanrken çocuklar Mehmet, lknur ve Mervenur mahsur kaldklar oturma odasnda dumandan zehirlendi. Mustafa Öztürkmen, daha sonra eini öldürdüü bçakla bileklerini kesip gösünü yaralayarak intihara kalkt.

Üç K ÖLDÜ

Evdeki çlklar duyan Öztürkmen ailesinin komular durumu polise, itfaiyeye ve salk ekiplerine bildirdi. hbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, çevrede güvenlik önlemi alrken itfaiye de evdeki yangn söndürmeye çalt. Söndürülen evden çkartlan yarallar ambulanslarla kentteki çeitli hastanelere götürüldü. Hastanelerde tedaviye alnan Fatma Öztürkmen ve kzlar lknur ve Mervenur doktorlarn müdahalesine ramen kurtarlamayarak yaamlarn yitirirken, Mustafa Öztürkmen ve olu Mehmetin hayati tehlikelerinin devam ettii belirtildi.

Yaamlarn yitiren anne ve 2 kznn cesetleri, otopsi ilemleri için Adli Tp Kurumu morguna gönderilirken, ac haberi alan Öztürkmen ailesinin yaknlar sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili balatlan soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git